1. Älykoti
  2. Philips
  3. Philips Hue White Ambiance E27 -aloituspakkaus
Philips Hue White Ambiance E27 -aloituspakkaus

Philips Hue White Ambiance E27 -aloituspakkaus

  • Aloituspakkauksesi älyvaloaikakaudelle
  • Langattomasti ohjattava tunnelmavalo
  • Mukana 3 älylamppua, Hue Bridge sekä älykytkin

Philips Hue White Ambiance E27 -aloituspakkauksen avulla nautit rentouttavasta ja virkistävästä valkoisesta valosta. Aloituspakkauksen avulla luot omia valaistusrutiinejasi sekä ohjaat valoja langattomasti, etänä ja jopa äänikomennoilla. Aloituspakkauksessa mukana kolme Philips Hue älylamppua, Hue Dimmer Switch -älykytkin sekä Philips Hue Bridge -silta.

Philips Hue White Ambiance E27 -aloituspakkaus

Valittavanasi on yli 50 000 valkoisen sävyä lämpimästä kylmään valkoiseen. Philips Hue White Ambiance -aloituspakkauksella luot sopivan valaistuksen jokaiseen tunnelmaan, töihin, harrastuksiin tai rentoutumiseen. Ponnista uuteen päivään energisoivalla kirkkaalla valkoisella ja rauhoitu illalla lämpimällä kullanvärisellä sävyllä.

Ohjaa kotisi valaistusta kotona ja etänä

Philips Hue -sovelluksella hallitset kotisi valaistusta, myös silloin kun et ole kotona. Kytke valot päälle ja pois päältä etäyhteydellä. Aloituspakkaukseen sisältyvä Philips Hue Bridge -silta toimii komentokeskuksena. Se on yhteydessä älylamppuhiin ja Philips Hue -sovellukseen. Sillan avulla käytät kodin älykkäitä ja automaattisia ominaisuuksia ja luot omat rutiinisi sekä ajastimet.

Aloituspakkauksessa kolme älyvaloa, Hue Bridge -silta sekä älykytkin

Aloituspakkauksessa on kaikki mitä tarvitset älyvalojen käyttöön. Kolme valkoista Philips Hue White Ambiance -älylamppua E27 -kannalla, Philips Hue Bridge -silta sekä Hue Dimmer Switch -älykytkin. Dimmer Switch -himmennyskytkimellä ohjaat Philips Hue -älyvaloja. Pelkällä kosketuksella voit himmentää ja kirkastaa huoneen valaistuksen, sytyttää ja sammuttaa valot ja määrittää valaistusasetukset.

Amazon Alexa-, Apple HomeKit- tai Google Assistant -yhteensopivat

Ohjaa Bluetooth-valoja Philips Hue -sovelluksella. Jos käytössäsi on Google Nest- tai Amazon Echo -laite, Philips Hue toimii myös Alexan ja Google Assistantin kanssa, joten ohjaa valaistustasi halutessasi äänikomennoilla.

129,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

129,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus