Pinkit päivät 19.-28.4. Katso tarjoukset!
  1. Älykoti
  2. Philips
  3. Philips Hue White & Color Ambiance E27 -aloituspakkaus
Philips Hue White & Color Ambiance E27 -aloituspakkaus
Philips Hue White & Color Ambiance E27 -aloituspakkaus
Philips Hue White & Color Ambiance E27 -aloituspakkaus
Philips Hue White & Color Ambiance E27 -aloituspakkaus

Philips Hue White & Color Ambiance E27 -aloituspakkaus

  • Aloituspakkauksesi älyvaloaikakaudelle
  • Jopa 16 miljoonaa väriä
  • Mukana 3 älylamppua, Hue Bridge sekä älykytkin

Philips Hue White & Color Ambiance E27 -aloituspakkauksen avulla nautit rentouttavasta ja virkistävästä valkoisesta valosta ja jopa 16 miljoonasta värisävystä. Aloituspakkauksella luot valaistusrutiinisi ja ohjaat valoja langattomasti, etänä ja jopa äänikomennoilla. Pakkauksessa mukana 3 Philips Hue älylamppua, Hue Dimmer Switch -älykytkin sekä Philips Hue Bridge -silta.

Philips Hue White & Color Ambiance E27 -aloituspakkaus 16 miljoonalla värillä

Valittavanasi on peräti 16 miljoonaa väriä. Philips Hue White & Color Ambiance -aloituspakkauksella luot sopivan valaistuksen jokaiseen tunnelmaan, töihin, harrastuksiin tai rentoutumiseen. Ponnista uuteen päivään energisoivalla kirkkaalla valkoisella ja rauhoitu illalla lämpimällä kullanvärisellä sävyllä. Muuta kotisi juhlapaikaksi, elävöitä iltasatua tunnelmavaloilla tai luo kesäinen valo keskelle sydäntalvea.

Ohjaa kotisi valaistusta kotona ja etänä

Philips Hue -sovelluksella hallitset kotisi valaistusta, myös silloin kun et ole kotona. Kytke valot päälle ja pois päältä etäyhteydellä. Aloituspakkaukseen sisältyvä Philips Hue Bridge -silta toimii komentokeskuksena. Se on yhteydessä älylamppuhiin ja Philips Hue -sovellukseen. Hue Bridge vie viihteen uusiin ulottuvuuksiin. Käynnistä leffa, musiikkisi tai pelit ja näet, kuinka valaistus elää rytmien ja viihteen värimaailman mukaan.

Aloituspakkauksessa kolme älyvaloa, Hue Bridge -silta sekä älykytkin

Aloituspakkauksessa on kaikki mitä tarvitset älyvalojen käyttöön. Kolme valkoista Philips Hue White & Color Ambiance -älylamppua E27 -kannalla, Philips Hue Bridge -silta sekä Hue Dimmer Switch -älykytkin. Dimmer Switch -himmennyskytkimellä ohjaat Philips Hue -älyvaloja. Pelkällä kosketuksella voit himmentää ja kirkastaa huoneen valaistuksen, sytyttää ja sammuttaa valot ja määrittää valaistusasetukset.

Amazon Alexa-, Apple HomeKit- tai Google Assistant -yhteensopivat

Ohjaa Bluetooth-valoja Philips Hue -sovelluksella. Jos käytössäsi on Google Nest- tai Amazon Echo -laite, Philips Hue toimii myös Alexan ja Google Assistantin kanssa, joten ohjaa valaistustasi halutessasi äänikomennoilla.

189,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus