1. Peliohjaimet
  2. PlayStation
  3. PlayStation 5 DualSense -peliohjain
PlayStation 5 DualSense -peliohjain
PlayStation 5 DualSense -peliohjain
PlayStation 5 DualSense -peliohjain
PlayStation 5 DualSense -peliohjain

PlayStation 5 DualSense -peliohjain

  • Langaton ohjain PS5:lle
  • Kosketuspalaute ja mukautuvat liipaisimet
  • Sisäänrakennettu mikrofoni

Langaton DualSense -ohjain PS5:lle herättää pelikokemuksen eloon käsinkosketeltavan aitoina. Tuntuman uudistava kosketuspalaute ja mukautuvat liipaisimet.

PlayStation 5 DualSense -ohjain tuo pelit lähemmäs

PS5:n langaton DualSense -peliohjain sisältää kosketuspalautteen, joka korvaa perinteiset tärinämoottorit kehittyneillä tuntopalautetekniikalla. Uudistuneen tekniikan ansiosta peliympäristöt ja aseiden käyttäytyminen tuntuvat kämmenissä entistä aidompina. Myös ohjaimen liipaisinten tuntuma mukautuu pelitapahtumien mukaan.

Sujuvat pelikeskustelut sisäänrakennetulla mikrofonilla

DualSense -ohjain on varustettu kaiuttimen lisäksi myös sisäisellä mikrofonilla, jonka ansiosta juttelu pelikavereiden kanssa hoituu kätevästi ilman tarvetta erilliselle mikille. Mikäli kuitenkin suosit erillistä kuulokemikrofonia, löytyy ohjaimesta myös liitäntä sen käyttöön.

Legendaarinen PlayStation-ohjainmuotoilu paranneltuna

Tyylikkään kaksivärinen DualSense -peliohjain PS5:lle on edeltäjiensä tapaan huippumiellyttävä kädessä. Uuden luontinäppäimen, paranneltujen ohjainsauvojen ja uudistetun valopalkin lisäksi ohjaimesta löytyvät kaikki tutut ominaisuudet kuten kiinteä akku sekä liikkeentunnistus.

69,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

0,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus