1. Pelaaminen
  2. PlayStation
  3. PlayStation 5 Slim Digital Edition
PlayStation 5 Slim Digital Edition
PlayStation 5 Slim Digital Edition
PlayStation 5 Slim Digital Edition
PlayStation 5 Slim Digital Edition

PlayStation 5 Slim Digital Edition

  • Täysin digitaalinen PS5-pelikonsoli
  • Ei levyasemaa, lataa pelit PlayStation Storesta
  • Huippunopea teratavun SSD-asema

PlayStation 5 Slim Digital Edition on täysin digitaalinen pelikonsoli, jossa ei ole levyasemaa. Osta ja lataa pelit PlayStation Storesta. Salamannopea teratavun SSD-asema sekä jopa 8K-kuvatarkkuus. DualSense-ohjain kosketuspalautteella. Oletko valmiina uusiin, odottamattomiin pelimahdollisuuksiin?

PlayStation 5 Slim Digital Edition tarjoaa uusia pelimahdollisuuksia

PS5:n räätälöity prosessori ja grafiikkasuoritin tuovat pelaamiseen uuden sukupolven tehokkuuden. Digital Edition -versiossa ei ole levyasemaa, joten voit ostaa ja ladata pelejä kirjautumalla PlayStation Networkiin ja menemällä PlayStation Storeen. Huippunopea teratavun eli 1000 Gt:n SSD-asema mahdollistaa lähes olemattomat latausajat, sekä avaa pelikehittäjille täysin uudet mahdollisuudet luoda ennennäkemättömiä pelikokemuksia.

Todentuntuista grafiikkaa jopa 8K-tarkkuudella

Nauti upeasta peligrafiikasta uusilla ominaisuuksilla. Säteenseuranta-teknologia jäljittelee yksittäisiä valonsäteitä, luoden todentuntuiset varjot ja heijastukset. PlayStation 5 -pelikonsoli tukee 4K-televisioita ja jopa 8K-tarkkuuteen yltäviä näyttöjä. Huippusulava kuvanopeus yltää jopa 120 kuvaan sekunnissa, ja HDR toistaa värit kirkkaina ja aitoina.

Edistyksellinen DualSense-peliohjain

PlayStation 5:n DualSense-peliohjain vie toiminnan keskipisteeseen. Ohjaimen antama kosketuspalaute, vastustasoaan pelien mukaan muuttavat liipasimet ja sisäänrakennettu mikrofoni tekevät toiminnasta käsinkosketeltavan aitoa.

Palaa vanhoihin PS4-suosikkipeleihin myös PS5:llä

PS5 on varustettu taaksepäin yhteensopivuudella, jonka ansiosta PS4 -pelien pelaaminen onnistuu myös PlayStation 5 -pelikonsolilla. Valikoitujen PS4- ja PS VR -pelien kuvanlaatua on lisäksi paranneltu entistäkin nopeammaksi ja sulavammaksi.

499,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

499,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus