1. Pelaaminen
  2. PlayStation
  3. PS5 Pulse Elite -pelikuulokkeet
PS5 Pulse Elite -pelikuulokkeet
PS5 Pulse Elite -pelikuulokkeet
PS5 Pulse Elite -pelikuulokkeet
PS5 Pulse Elite -pelikuulokkeet
PS5 Pulse Elite -pelikuulokkeet
PS5 Pulse Elite -pelikuulokkeet

PS5 Pulse Elite -pelikuulokkeet

  • Siirry peliäänen uudelle aikakaudelle
  • Langattomat pelikuulokkeet PS5-konsolille
  • Jopa 30 tunnin akkukesto

PS5 Pulse Elite -pelikuulokkeet vievät sinut uudelle peliäänen aikakaudelle. Nauti elävän kuuloisesta äänestä suosikkipeleissäsi, kuule pienimmätkin yksityiskohdat häviöttömällä ja salamannopealla PlayStation Link -yhteydellä. Langattomissa pelikuulokkeissa jopa 30 tunnin akkukesto.

Langattomat PS5 Pulse Elite -pelikuulokkeet PlayStation 5 -konsolille

Uppoudu keskelle pelimaailmaa. Langattomat PS5 Pulse Elite -pelikuulokkeet vievät sinut keskelle toimintaa. Studiotyyliset kuuloke-elementit toistavat äänimaiseman lähes säröttömästi ja tuottavat selkeät yksityiskohdat. Kuulet juuri sen, mitä pelien kehittäjät haluavat sinun kuulevan. Tunne räjähdykset ja kumahdukset syvällä bassolla. Kuule tarkemmin sijoitellut äänivihjeet 3D-ääntä tukevissa PlayStation 5 -peleissä.

PlayStation Link takaa häviämättömän ja salamannopean langattoman yhteyden

Näillä kuulokkeilla pysyt rytmissä. Langaton PlayStation Link -teknologia siirtää ääntä salamannopeasti, et menetä yksityiskohtaakaan. Yhdistä ja vaihtele helposti PlayStation Link -yhteensopivien laitteiden – mm. PS5-pelikonsoli, PC- tai Mac-tietokone ja PlayStation Portal -konsolin – välillä. Yhdistä kuulokkeet mobiililaitteeseesi Bluetoothilla ja vastaat puheluihin ja nautit musiikista, samalla kun valloitat pelimaailmoja.

Langattomat pelikuulokkeet tekoälytehostetulla hälynpoistolla

PS5 Pulse Elite -kuulokkeissa on piilotettava mikrofoni, joka on varustettu AI-tehostetulla hälynpoistolla. Se takaa, että tulet kuulluksi kaveriporukassa. Helposti käsillä olevien äänenvoimakkuussäätimien ansiosta pidät katseesi tiukasti pelitilanteessa.

PS5 Pulse Elite -kuulokkeet soivat peräti 30 tuntia

Langattomat PS5 Pulse Elite -pelikuulokkeet pysyvät pelissä yhdellä latauksella jopa 30 tunnin ajan. Pikalataustoiminnolla ja mukana tulevalla latauskoukulla kuulokkeet ovat tyylikkäästi esillä, samalla kun lataat niitä seuraavaa eeppistä pelisessiota varten.

149,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

149,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus