Tunnistautumispalvelussa on väliaikainen häiriö. Pahoittelemme tilannetta.
  1. Kuvaaminen
  2. Valvontakamerat
  3. Reolink
  4. Reolink Argus 3 Ultra -valvontakamera
Reolink Argus 3 Ultra -valvontakamera
Reolink Argus 3 Ultra -valvontakamera
Reolink Argus 3 Ultra -valvontakamera
Reolink Argus 3 Ultra -valvontakamera

Reolink Argus 3 Ultra -valvontakamera

  • Langaton WiFi-valvontakamera ladattavalla akulla
  • Liikkeestä syttyvä LED-kohdevalo sekä pimeänäkö
  • Hälytyssireeni ja kaksisuuntainen äänentoisto

Reolink Argus 3 Ultra -valvontakamera on älykäs säänkestävä WiFi-kamera ulkokäyttöön. Valvontakamerassa 8 MP:n objektiivi, 16-kertainen zoomi, pimeänäkö aina 10 metriin asti, liikkeestä syttyvät kirkkaat LED-kohdevalot sekä henkilöt, ajoneuvot ja eläimet tunnistavan tekniikan.

Reolink Argus 3 Ultra -valvontakamera WiFi-yhteydellä

Langattoman Reolink Argus 3 Ultra -valvontakameran voi sijoittaa mihin tahansa. Kamerassa on tuki langattomalle WiFi-yhteydelle ja siinä on ladattava 21,6 Wh:n akku. IP65-luokiteltu valvontakamera kestää sateen ja kuran, pakkaset ja auringon paahteen.

Liikkeestä syttyvät LED-kohdevalot sekä pimeänäkö

Valvontakamerassa kuusi infrapuna-LED-valoa, joiden ansiosta kamera taltioi videot ja kuvat pimeässä. Lisäksi kamerassa on kirkkaat LED-kohdevalot, jotka syttyvät havaittuaan liikettä. Valon avulla Reolink Argus 3 Ultra -kamera pystyy kuvaamaan hälytyksen aiheuttajaa värillisenä hämärässä. Videot tallennetaan kameraan asennettavalle enintään 128 Gt:n MicroSD-muistikortille.

Liiketunnistus tunnistaa henkilöt, ajoneuvot ja eläimet

Älykkään liiketunnistuksensa ansiosta Reolink Argus 3 Ultra -valvontakamera erottaa toisistaan henkilön, ajoneuvon tai eläimen muun liikkeen joukosta, ja tekee hälytyksen havaittuaan pelkästään jonkun tai kaikkien liikkuessa kameran näkökentässä. Kamerassa on hälytyssireeni, mikrofoni sekä kaiutin, joten voit keskustella ulkona olevan henkilön kanssa.

Kuvaa Reolink Argus 3 Ultra -kameralla myös näyttävät timelapse-videot

Argus 3 Ultra -kameralla taltioit myös näyttävät ajastetun kuvaamisen eli ns. timelapse-videot. Kamera säädetään ottamaan kuvia halutulla aikavälillä ja tästä aikasarjasta muodostuu video. Kuvaa rakennusprojektin eteneminen, kasvien keväinen herääminen, aamun sarastus. Vain luovuutesi on rajana.

Asenna ja ohjaa Reolink-valvontakameraa sovelluksella tai tietokoneohjelmalla

Reolink-valvontakameran asennus ja käyttö onnistuvat helposti ReolinkApp-sovelluksen (Android tai iOS) tai tietokoneelle (Mac tai PC) asennettavan ohjelman avulla. Sovelluksella ohjaat kameraa, näet suoran videokuvan, tallenteet ja hallinnoit valvontakameran ominaisuuksia.

179,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

179,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus