1. Kuvaaminen
  2. Reolink
  3. Reolink Go Plus 4G -valvontakamera maastokuviolla
Reolink Go Plus 4G -valvontakamera maastokuviolla

Reolink Go Plus 4G -valvontakamera maastokuviolla

  • Maastokuvioitu 4G-valvontakamera ladattavalla akulla
  • 4 MP:n kamera ja älykäs liiketunnistus
  • Sisä- ja ulkokäyttöön, ympäri vuoden ja kaikkina kellonaikoina

Maastokuvioitu Reolink Go Plus on täydellinen valinta riistakameraksi. Kamerassa on valmius 4G-yhteydelle sekä ladattava litiumakku, joten voit asentaa sen maastoon täysin langattomasti. Kamerassa on 4 MP:n kamera ja älykäs liiketunnistus.

Säänkestävä Reolink Go Plus 4G -valvontakamera

Täysin langaton Reolink Go Plus -valvontakamera on siirrettävissä mihin tahansa. Kamera kestää sääolosuhteita ulkokäytössä ympäri vuoden. Herkän kuvasensorin ja kehittyneiden infrapunavalojensa avulla Reolink kuvaa ja tallentaa terävää kuvaa myös öisin. Näet ja tarkastelet yksityiskohtia henkilöistä, ajoneuvoista sekä eläimistä jopa erittäin heikossa valaistuksessa.

Riistakamera älykkäällä liikkeentunnistuksella

Maastokuvioitu Reolink Go Plus -kamerassa on älykäs liikkeentunnistus. Kamera tunnistaa liikehälytyksen aiheuttaneen kohteen ja toimii sen mukaisesti. Lisäksi riistakamera tukee myös Time lapse -toimintoa, eli ajastettua kuvausta. Kamera ottaa kuvan halutun väliajoin, esim. kerran minuutissa, ja muodostaa kuvista videon.

Järeä akku ja valmius 4G-yhteydelle

Reolink Go Plus toimii 4G-verkoissa. Kameran suoraa videokuvaa sekä tallenteita voi katsella mobiililaitteella tai tietokoneella missä ja milloin tahansa. Kamerassa on järeä 7800 mAh:n akku, jota voit ladata USB-C-liittimellä varustetulla johdolla tai Reolink-aurinkokennolla.

249,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus