1. Kuvaaminen
  2. Valvontakamerat
  3. Reolink
  4. Reolink Go PT Plus 4G -valvontakamera
Reolink Go PT Plus 4G -valvontakamera
Reolink Go PT Plus 4G -valvontakamera
Reolink Go PT Plus 4G -valvontakamera
Reolink Go PT Plus 4G -valvontakamera

Reolink Go PT Plus 4G -valvontakamera

  • Langaton 4G-valvontakamera sisä- ja ulkokäyttöön
  • Älykäs henkilön ja ajoneuvon tunnistus
  • Kuvaa tarkat videot myös yön pimeydessä

Reolink Go PT Plus on täysin langaton valvontakamera, joka sopii niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Kamerassa on 5 MP:n linssi, USB-C-latausliitäntä sekä tuki 3G- ja 4G-verkoille. Kamera sietää tuiskun ja sateen, pölyn sekä kuumuuden eli se sopii ympärivuotiseen ulkokäyttöön.

Reolink Go PT Plus -valvontakamera laajalla kuva-alueella

Ultraleveä 335° panoraama ja 140° kallistus pitävät huolen, ettei mikään jää Reolink Go PT Plus -kameralta huomaamatta. Kamera sopii erinomaisesti suuremmille alueille, kuten varastoon, metsään, pihalle tai muihin kohteisiin. Valvontakamerassa on kaksisuuntainen mikrofoni ja kaiutin, joten tarvittaessa voit keskustella ulkona olevan henkilön kanssa.

Älykäs liiketunnistus ja terävä kuva päivin öin

Reolink Go PT Plus -valvontakameran älykäs PIR-liiketunnistus huomioi henkilöt sekä ajoneuvot. Kamera osaa tunnistaa liikehälytyksen aiheuttaneen kohteen ja toimia sen mukaan. Herkän kuvasensorinsa ja kehittyneen infrapunavalojensa avulla Reolink kuvaa myös yön pimeydessä. Näet ja tarkastelet yksityiskohtaisia kuvia sekä videoita henkilöistä ja ajoneuvoista myös heikossa valaistuksessa.

Asenna ja ohjaa Reolink-valvontakameraa sovelluksella tai tietokoneohjelmalla

Reolink-valvontakameran asennus ja käyttö onnistuvat helposti ReolinkApp-sovelluksen (Android tai iOS) tai tietokoneelle (Mac tai PC) asennettavan ohjelman avulla. Sovelluksella ohjaat kameraa, näet suoran videokuvan, tallenteet ja hallinnoit valvontakameran ominaisuuksia.

319,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

319,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus