1. Tabletit ja lisälaitteet
  2. Samsung
  3. Samsung Galaxy Tab Active3
Samsung Galaxy Tab Active3, Musta
Samsung Galaxy Tab Active3, Musta
Samsung Galaxy Tab Active3, Musta
Samsung Galaxy Tab Active3, Musta
Samsung Galaxy Tab Active3, Musta
Samsung Galaxy Tab Active3, Musta

Samsung Galaxy Tab Active3, Musta

  • Pölyn- ja vedenkestävä tabletti
  • Käytä hanskat kädessä tai S Pen -kynällä
  • Vaihdettava akku

Samsung Galaxy Tab Active3 -tabletti on erinomainen työkalu vaativiin olosuhteisiin. Tabletissa 8,0” kosketusnäyttö ja vaihdettava akku.

Pölyn- ja vedenkestävä Samsung Galaxy Tab Active3 -tabletti

Samsung Galaxy Tab Active3 -tabletti sopii sinulle, joka olet aina menossa tai työskentelet ulkona vaativissa olosuhteissa. Active3 ei säikähdä lämmintä, kylmää, kosteutta tai pölyä, vaan kestää kovaakin käsittelyä.

Käytä S Pen -kynällä tai vaikka hanskat kädessä

Galaxy Tab Active3:sta käytät helposti yhdellä kädellä hanskat kädessä, joko näyttöä koskettamalla tai monipuolisella S Pen -kynällä. Fyysiset painikkeet ja kosketusnäyttökynä tekevät Samsung Galaxy Tab Active3 -tabletista kätevän kumppanin. Kasvontunnistuksella avaat Active3:n nopeasti, helposti ja ennen kaikkea turvallisesti.

Kasvata tallennustilaa jopa 1000 Gt:n asti

Tabletissa on 8 tuuman näyttö ja tuki 4G-verkolle, joten nettiyhteys toimii ilman WiFi-verkkoakin. Nopea suoritin ja erikseen myytävällä MicroSD-muistikortilla kasvatettava teratavun tallennustila mahdollistaa työskentelyn ilman keskeytyksiä.

Pikaladattava ja vaihdettava akku

Ohjelmoitavien Active Key -painikkeiden avulla pääset käsiksi sovelluksiin ja voit aloittaa työn. Tab Active 3 -tabletissa on pitkäkestoinen ja pikaladattava 5050 mAh:n akku, jonka voit myös vaihtaa. Voit myös käyttää tablettia virtajohto kytkettynä ilman akkua ja POGO-liitinten avulla lataat laitteen suoraan lataustelineessä.

Monipuolinen Samsung Galaxy Tab Active 3 -tabletti

Samsung Galaxy Tab Active3 on monipuolinen tabletti työkäyttöön. Wireless DeX mahdollistaa ulkoisen näytön sekä hiiren ja työskentelet kuin PC:llä. Optimoitu viivakoodilukija takaa nopean skannaamisen ja älykkään Google AR Coren avulla katselet Tab Active3 -tabletilla erilaisia lisätyn todellisuuden eli AR-sisältöjä. NFC-yhteyden ansiosta Galaxy Tab Active3 toimii myös mobiilina maksupäätteenä.

549,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

Väri

Musta
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus
  • Pidennetty 3v DNA takuu