1. Älykellot ja hyvinvointi
  2. Samsung
  3. Samsung Galaxy Watch4 4G
Samsung Galaxy Watch4 4G, 40 mm, Black
Samsung Galaxy Watch4 4G, 40 mm, Black
Samsung Galaxy Watch4 4G, 40 mm, Black
Samsung Galaxy Watch4 4G, 40 mm, Black
Samsung Galaxy Watch4 4G, 40 mm, Black
Samsung Galaxy Watch4 4G, 40 mm, Black
Samsung Galaxy Watch4 4G, 40 mm, Black
Samsung Galaxy Watch4 4G, 40 mm, Black

Samsung Galaxy Watch4 4G, 40 mm, Black

  • Wear OS Powered by Samsung -käyttöjärjestelmä
  • Terveystiedot ja kuntoilutoiminnot
  • Kellossa eSIM-valmius

Samsung Galaxy Watch4 4G tuo älypuhelimen ominaisuudet ranteeseesi. Laajassa sovellusvalikoimassa mm. Google Maps ja Google Pay. eSIM-valmius mahdollistaa yhteydet ilman puhelinta.

Wear OS Powered by Samsung -käyttöjärjestelmä

Tyylikkyyttä ja ominaisuuksia jokaiseen hetkeen. Samsung Galaxy Watch4 4G:n päivitetty Wear OS Powered by Samsung -käyttöjärjestelmä tarjoaa laajan kirjon erilaisia toimintoja ja sovelluksia, joiden ansiosta sillä voi tehdä useita asioita, jotka aikaisemmin ovat onnistuneet vain puhelimella. Voit nauttia musiikista, kohentaa kuntoasi, maksaa ostokset tai laittaa pesukoneen etäältä käyntiin.

Samsung Galaxy Watch4 4G pitää terveystiedot aina käsillä

Samsung Galaxy Watch4 4G:n kanssa hyvinvoinnista huolehtiminen tulee osaksi arkea. Kellon avulla askelmäärien, sykkeen ja veren happipitoisuuden tarkkailu sujuu kuin itsestään. Se seuraa myös untasi, hengitysrytmeineen ja mahdollisine kuorsauksineen. Saat myös hyödyllisen analyysin harjoittelun vaikutuksista kehoosi, sekä kehonkoostumuksestasi. Kellon terveysominaisuuksiin lukeutuu myös verenpaineen mittaus.

Juoksuvalmennus ja yli 90 sovellusta treenaamiseen

Kellosta löytyvä sisäinen Samsung Health -sovellus toimii erinomaisena kannustajana terveyden ja kunnon kehittämiseen. Se on henkilökohtainen juoksuvalmentajasi, joka antaa palautetta askelluksestasi ja auttaa reittien suunnittelussa. Samsung Galaxy Watch4 4G tarjoaa käyttöösi yli 90 erilaista treenisovellusta, joiden avulla voit haastaa myös ystäväsi useissa lajeissa.

Watch4 - EKG ja verenpainemittaus (Samsung Health Monitor vaatii Samsung Galaxy puhelimen)

Vaatii Galaxy-älypuhelimen, jossa on Android 6.0 tai uudempi. Toimii vain seuraavilla malleilla: Galaxy Watch3, Galaxy Watch4 Classic, Galaxy Watch Active2 ja Galaxy Watch4. Tarkkuuden varmistamiseksi käyttäjän tulee kalibroida laitteensa vähintään neljän viikon välein. Käyttäjän tulee mitata verenpaine lepotilassa, samalla tavoin kuin tavallisella verenpainemittarilla mitattaessa. Verenpaineen mittaus tai Samsung Health Monitor sovellus eivät voi diagnosoida korkeaa verenpainetta tai muita vastaavia tiloja, eivätkä tarkistaa sydäninfarktin merkkejä. Sitä ei ole tarkoitettu korvaamaan pätevän sairaanhoitohenkilöstön käyttämiä perinteisiä diagnoosi ja hoitomenetelmiä. EKG-käyrän tallennus tai Samsung Health Monitor -sovellus eivät koskaan etsi sydäninfarktin merkkejä. Sitä ei ole tarkoitettu korvaamaan perinteisiä diagnoosi - ja hoitomenetelmiä.

129,00 €
30 pv alin hinta 159,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

Valitse koko

Väri

Black
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus