1. Puhelimet ja lisälaitteet
  2. Samsung
  3. Samsung S Pen -kosketusnäyttökynä Galaxy S24 Ultra -puhelimelle
Samsung S Pen -kosketusnäyttökynä Galaxy S24 Ultra -puhelimelle, Musta

Samsung S Pen -kosketusnäyttökynä Galaxy S24 Ultra -puhelimelle, Musta

  • Monipuolinen työkalu muistiinpanoihin ja luovuuteen
  • Toimii kätevänä kauko-ohjaimena
  • Sopii Samsung Galaxy S24 Ultra -puhelimelle

Samsung S Pen -kosketusnäyttökynä muuttaa Galaxy S24 Ultra -puhelimesi monipuoliseksi työkaluksi luovuuteen. Tarkalla ja herkällä kärjellä varustettu kynä tekee muistiinpanojen kirjaamisesta ja monimutkaistenkin luonnosten laatimisesta vaivatonta. Air Action -liikkeillä ohjaat puhelinta sujuvasti kynän liikkeillä. Air Command -toiminnoilla puolestasi teet puhelimen käytöstä tehokkaampaa yksinkertaisilla painalluksilla ja napautuksilla.

Samsung S Pen -kosketusnäyttökynä Galaxy S24 Ultra -puhelimelle

Päästä ideasi valloilleen. S Pen -kynän avulla muistiinpanojen laatiminen onnistuu Galaxy S24 Ultra -puhelimellasi helposti ja nopeasti käden käänteessä. Erittäin tarkka 0,7 mm:n kärki on herkkä paineelle ja kallistukselle, jonka ansiosta piirtämäsi luonnokset ovat juuri niin yksityiskohtaisia kuin haluat.

Kauko-ohjain puhelimellesi

Air Action -toiminnolla S Pen -kynä muuttuu kauko-ohjaimeksi Galaxy S24 Ultra -puhelimellesi. Sovellusten avaaminen, musiikin kuuntelua sekä kuvien selaaminen tapahtuu helpoilla kynän liikkeillä kuin itsestään.

Napautus ja painallus – muuta ei tarvita

S Pen -kynän avulla teet Galaxy S24 Ultra -puhelimen käytöstä tehokkaampaa. Lisää ja poista Air Command -toimintoja ja muutta sovelluksien pikavalintoja. Jaa videoklippejä eri laitteiden välillä, tee muistiinpanoja, käännnä tekstiä ja kirjoita näyttökuviin. Kaikki tämä vain yksinkertaisilla painalluksilla ja napautuksilla.

54,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

54,00 €

Väri

Musta
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus