1. Älykoti
  2. Schneider Electric
  3. Schneider Electric Wiser -älykotijärjestelmän aloituspaketti
Schneider Electric Wiser -älykotijärjestelmän aloituspaketti

Schneider Electric Wiser -älykotijärjestelmän aloituspaketti

  • Aloituspaketti vaivattoman älykodin rakennukseen
  • Etäohjaus sovelluksella
  • Lämmön ja kosteuden seuranta

Schneider Electric Wiser -älykotijärjestelmän kattavalla aloituspaketilla teet kodistasi kertaheitolla viihtyisämmän, turvallisemman ja energiatehokkaamman. Vaivaton käyttöönotto puhelimeen tai tablettiin ladattavan sovelluksen avulla.

Aloita älykodin rakennus helposti

Nauti sujuvasta ja viihtyisästä elämästä älykodissa, jossa asuminen säästää sekä aikaa että rahaa. Wiser-älykotijärjestelmän aloituspaketti sisältää kaiken, jolla pääset vauhtiin älykotisi toteutuksessa. Asennus onnistuu helposti Wiser-sovelluksen avulla, eikä erilliselle sähkömiehen käynnille ole tarvetta. Järjestelmän käyttö on täysin maksutonta.

Wiser-älykotijärjestelmän kattava aloituspakkaus

Schneider Electricin valmistama Wiser-älykotijärjestelmän aloituspaketti tarjoaa valmiin valikoiman Wiser-tuotteita, joilla rakennat helposti kotiisi välittömästi toimivan älykotijärjestelmän. Aloituspakkauksen tuotteet antavat valmiuden asunnon lämpötilan ja kosteuden seuraamiseen, ilmoitukset vesivahingoista, sekä pistorasian etäohjauksen ja virrankulutuksen seurannan. Järjestelmän laajennus onnistuu jatkossa kätevästi lisäämällä siihen erikseen hankittavia Wiser-tuotteita tarpeittesi mukaan.

Wiser-keskusyksikkö Zigbee 3.0 -tekniikalla

Wiser-älykotijärjestelmän keskipisteenä toimiva keskusyksikkö luo kotiisi sertifioidun Zigbee 3.0 -mesh-verkon, johon muut laitteet liitetään. Keskusyksikkö on myös yhteydessä Schneider Electricin pilvipalveluun, jonka avulla käytät järjestelmää turvallisesti myös etänä, sekä saat ilmoitukset ollessasi poissa kotoa. Keskusyksikkö yhdistetään kodin nettiin verkkojohdolla tai langattomasti WiFillä.

Sisäkäyttöön sopiva valvontakamera ja älypistoke

Wiser-valvontakamera mahdollistaa sisätilojen tarkkailun jopa pimeässä. Liikkeen tunnistava kamera lähettää salatun, pilvipohjaisen yhteyden avulla Full HD -tarkkaa kuvaa suoraan puhelimeesi, sekä myös tallentaa videot MicroSD-muistikortille. 340 astetta kääntyvän kameran voi asettaa sellaisenaan tasolle, tai ruuvikiinnityksellä kattoon. Wiser-pistorasian avulla voi puolestaan seurata laitteiden virrankulutusta niin päivä- kuin vuositasollakin. Wiser-järjestelmän avulla sähköä säästyy erilaisten automaatioiden avulla, kuten kotona/poissa-tilat sekä yösammutus.

Lämpötilan, kosteuden ja vesivuotojen älykäs seuranta

Paristoilla toimiva langaton vesivuotosensori asetetaan pinnalle, josta se vettä havaitessaan ilmoittaa sekä puhelimeesi, että kuuluvalla äänimerkillä. Wiser-järjestelmän ansiosta sensorin voi asettaa vuodon sattuessa esim. sammuttamaan kosteudelle alttiit älypistokkeet. Huomaamaton, paristokäyttöinen Wiser-lämpötila/kosteusanturi voidaan kiinnittää haluttuun kohtaan joko ruuveilla tai teipillä. Anturi lähettää lämpö- sekä kosteustiedot puhelimesi Wiser-sovellukseen ja hyödyntää niitä älykodin automaatioiden luomiseen, lämpötilamuutosten aiheuttamiin hälytyksiin, sekä seurantatietojen keräämiseen.

399,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus