1. Älykoti
  2. Schneider Electric
  3. Schneider Electric Wiser -älypistorasia
Schneider Electric Wiser -älypistorasia
Schneider Electric Wiser -älypistorasia
Schneider Electric Wiser -älypistorasia
Schneider Electric Wiser -älypistorasia

Schneider Electric Wiser -älypistorasia

  • Älypistorasialla ajastat ja ohjaat sähkölaitteita
  • Seuraa laitteiden virrankulutusta reaaliajassa
  • Sopii kaikille sähkölaitteille

Schneider Electric Wiser -älypistorasian avulla seuraat laitteiden virrankulutusta reaaliajassa. Älypistorasialla ohjaat kotisi kaikkia sähkölaitteita ja seuraat niiden sähkönkulutusta reaaliajassa.

Schneider Electric Wiser -älypistorasialla säästät energiaa

Schneider Electric Wiser on älykotijärjestelmä, jolla lisäät kotisi mukavuutta, turvallisuutta sekä energiatehokkuutta edullisesti ja helposti. Ohjaa älykotisi laitteita langattomasti. Wiser-älypistorasia säästää sähköä erilaisten automaatioiden avulla. Voit sammuttaa pistorasian lähtiessäsi kotoa tai sammuttaa sen yön ajaksi.

Ohjaa kotisi laitteita älypistorasialla

Liitä Wiser-älypistorasiaan mikä tahansa kotisi sähkölaite, valaisin, radio, tuuletin, tai jopa kahvinkeitin. Ohjaa laitteita manuaalisesti tai Wiser-sovelluksella. Voit myös sammuttaa ja herättää pistorasian painikkeesta. Merkkivalo kertoo värillä, mikäli pistoke on päällä.

Liitä Wiser-älypistorasia osaksi älykotiasi

Voit ohjata älypistorasiaa myös puhelimeen asennettavalla Wiser-puhelinsovelluksella. Tarvitset vain Schneider Electric Wiser -keskusyksikön, nettiyhteyden ja Wiser by SE-puhelinsovelluksen, ja liität älypistorasian osaksi älykotiasi. Samalla seuraat sähkönkulutusta reaaliajassa ja näet sähkönkulutuksen kattavat historiatiedot päivä-, viikko, kuukausi- sekä vuositasolla.

59,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

0,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus