1. Älykoti
  2. Schneider Electric
  3. Schneider Electric Wiser -keskusyksikkö
Schneider Electric Wiser -keskusyksikkö

Schneider Electric Wiser -keskusyksikkö

  • Wiser-älykotijärjestelmän keskusyksikkö
  • Yhdistä ja ohjaa älykotisi laitteita, vaikka etänä
  • Alexa- ja Google Home -yhteensopiva

Schneider Electric Wiser on älykotijärjestelmä, jolla lisäät kotisi mukavuutta, turvallisuutta sekä energiatehokkuutta edullisesti ja helposti. Ohjaa älykotisi laitteita langattomasti. Tällä Wiser-keskusyksiköllä luot sertifioidun Zigbee 3.0 Mesh -verkon, johon muut Wiser-laitteet liitetään. Liittämäsi laitteet ovat yhteydessä Schneider Electric -pilvipalveluun, mikä mahdollistaa turvallisen etäkäytön.

Wiser-keskusyksiköllä ohjaat älykotisi laitteita

Schneider Electric Wiser -älykoti koostuu erilaisista laitteista, joita ohjataan langattomasti. Maksuttomalla Wiser-puhelinsovelluksella teet käteviä tilanneohjauksia, ajastuksia tai esimerkiksi säätilan vaihteluihin perustuvia automaatiota. Voit laittaa laitteet myös keskustelemaan keskenään, joten voi automatisoida kotisi tapahtumia automaattisesti.

Liitä keskusyksikkö kotisi laajakaistaan johdolla tai langattomasti

Sijoita Wiser-keskusyksikkö mahdollisimman avoimelle ja keskeiselle paikalle. Liitä keskusyksikköön kotisi laajakaista verkkojohdolla tai langattomasti WiFi-yhteydellä. Lisäksi keskusyksikön voi asentaa kojerasiaan, kiinnitä se seinälle tai aseta pöydälle.

179,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus