1. Älykoti
  2. Schneider Electric
  3. Schneider Electric Wiser -kodinvalvontapaketti
Schneider Electric Wiser -kodinvalvontapaketti

Schneider Electric Wiser -kodinvalvontapaketti

  • Turvallisen älykodin aloituspaketti
  • Etäohjaus sovelluksella
  • Sisältää HD-kameran ja monipuoliset valvontasensorit

Schneider Electric Wiser -kodinvalvontapaketti sisältää kaiken, mitä tarvitset turvallisen ja vaivattoman älykodin rakennuksen aloittamiseen. Helppo käyttöönotto puhelimeen tai tablettiin ladattavan sovelluksen avulla.

Aloita älykodin rakennus helposti

Nauti huolettomuudesta ja turvallisuudentunteesta älykodissa, jossa asuminen säästää sekä aikaa että rahaa. Wiser-kodinvalvontapaketti sisältää kaiken, jolla pääset vauhtiin älykotisi toteutuksessa. Asennus onnistuu helposti Wiser-sovelluksen avulla, eikä erilliselle sähkömiehen käynnille ole tarvetta. Järjestelmän käyttö on täysin maksutonta.

Heti valmis Wiser-kodinvalvontapaketti

Schneider Electricin valmistama Wiser-kodinvalvontapaketti tarjoaa valmiin valikoiman Wiser-tuotteita, joilla rakennat helposti kotiisi välittömästi turvallisuutta korostavan älykotijärjestelmän. Pakkauksen tuotteet antavat valmiuden mm. etu- ja takaoven kulunvalvontaan, älypistokkeen avulla tapahtuvan kodin valojen tai radion ohjelmoidun käytön sekä ilmoitukset vesivahingoista sekä äänimerkillä että puhelinilmoituksella. Järjestelmän laajennus onnistuu jatkossa kätevästi lisäämällä siihen erikseen hankittavia Wiser-tuotteita tarpeittesi mukaan.

Wiser-keskusyksikkö Zigbee 3.0 -tekniikalla

Wiser-älykotijärjestelmän keskipisteenä toimiva keskusyksikkö luo kotiisi sertifioidun Zigbee 3.0 -mesh-verkon, johon muut laitteet liitetään. Keskusyksikkö on myös yhteydessä Schneider Electricin pilvipalveluun, jonka avulla käytät järjestelmää turvallisesti myös etänä, sekä saat ilmoitukset ollessasi poissa kotoa. Keskusyksikkö yhdistetään kodin nettiin verkkojohdolla tai langattomasti WiFillä.

Sisäkäyttöön sopiva valvontakamera ja älypistoke

Wiser-valvontakamera mahdollistaa sisätilojen tarkkailun jopa pimeässä. Liikkeen tunnistava kamera lähettää salatun, pilvipohjaisen yhteyden avulla Full HD -tarkkaa kuvaa suoraan puhelimeesi, sekä myös tallentaa videot MicroSD-muistikortille. 340 astetta kääntyvän kameran voi asettaa sellaisenaan tasolle, tai ruuvikiinnityksellä kattoon. Wiser-älypistokkeen avulla voit puolestasi ohjelmoida kodin valoja tai radion päälle silloin, kun et ole paikalla. Pistokkeella voit myös seurata laitteiden virrankulutusta niin päivä- kuin vuositasollakin, sekä säästää sähköä käyttämällä kotona/poissa-tiloja sekä yösammutusta.

Älykäs seuranta oville, ikkunoille sekä vesivahingoille

Paristoilla toimiva langaton vesivuotosensori asetetaan pinnalle, josta se vettä havaitessaan ilmoittaa sekä puhelimeesi, että kuuluvalla äänimerkillä. Wiser-järjestelmän ansiosta sensorin voi asettaa vuodon sattuessa esim. sammuttamaan kosteudelle alttiit älypistokkeet. Wiser-kodinvalvontapaketin sisältämät kaksi ovi- ja ikkunatunnistinta mahdollistavat älykotiisi erilaisia automaatioita kulunvalvonnan perusteella. Voit esim. asettaa valaistuksen kytkeytymään päälle avatessasi tietyn oven, tai saada ilmoitukset ovien sekä ikkunoiden käytöstä puhelimeesi. Magneettiset tunnistimet ovat paristokäyttöisiä ja asennettavissa joko ruuvi- tai teippikiinnityksellä.

499,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

499,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus