1. Musiikki ja äänentoisto
  2. Sony
  3. Sony WF-C500 -nappikuulokkeet
Sony WF-C500 -nappikuulokkeet, Musta
Sony WF-C500 -nappikuulokkeet, Musta
Sony WF-C500 -nappikuulokkeet, Musta
Sony WF-C500 -nappikuulokkeet, Musta
Sony WF-C500 -nappikuulokkeet, Musta
Sony WF-C500 -nappikuulokkeet, Musta

Sony WF-C500 -nappikuulokkeet, Musta

  • Kompaktit ja hyvin istuvat langattomat kuulokkeet
  • Yksityiskohtainen DSEE-ääni
  • Helpot handsfree-puhelut

Aidosti langattomat Sony WF-C500 -nappikuulokkeet tarjoavat laadukkaan äänen pienessä ja kevyessä koossa. DSEE-tekniikan ansiosta nautit musiikista jokaista yksityiskohtaa myöten. Sujuvat handsfree-puhelut painikeohjauksella.

DSEE-tekniikan parantama kuuntelukokemus

Sony WF-C500 -kuulokkeiden Digital Sound Enhancement Engine -tekniikka palauttaa musiikkiin luonnollisuuden ja yksityiskohtaisuuden, joka usein häviää kuulumattomiin johtuen musiikkitallenteiden digitaalisesta pakkaamisesta. Sony | Headphones Connect -sovelluksen avulla pääset lisäksi muokkaamaan ääntä makusi mukaan, luomalla ja tallentamalla omat asetuksesi.

Pienikokoiset ja hyvin istuvat Sony WF-C500 -nappikuulokkeet

Kompaktit WF-C500 -kuulokkeet istuvat korviin miellyttävästi ja tukevasti, sillä niiden ergonominen muoto on suunniteltu vastaamaan korvakäytävää. Pyöreä ja reunaton muotoilu tuntuu mukavalta pitkäkestoisessakin kuuntelussa. Kuulokkeiden mukana tuleva tyylikäs ja taskukokoinen latauskotelo pitää korvanapit visusti tallessa, sekä mahdollistaa yhteensä jopa 20 tunniksi kuunteluaikaa.

Helpot handsfree-puhelut kätevillä painiketoiminnoilla

Molemmat Sony WF-C500 -korvanapit on varustettu selkeillä painikkeilla, jotka tekevät kuluokkeiden käytöstä äärimmäisen sujuvaa ja nopeaa. Voit aloittaa ja lopettaa musiikin toiston, selata kappaleita sekä säätää äänenvoimakkuutta. Painikkeet tekevät helpoksi myös puhelimesi äänikomentojen käytön, sekä handsfree-puheluiden soittamisen ja vastaanottamisen.

Vedenkestävät Bluetooth-nappikuulokkeet

IPX4-tiiviysluokituksen mukaisesti roiskeilta ja hieltä suojatut WF-C500 -kuulokkeet sopivat mainiosti myös treenikäyttöön, rannalle tai sadesäähän. Luotettavan Bluetooth 5.0:n avulla kuulokkeet pysyvät vakaasti yhteydessä älypuhelimeesi tai muihin yhteensopiviin äänilähteisiin. Kuulokkeet tukevat nopeita pariliitostoimintoja, kuten Android-laitteiden Fast Pair, sekä Windows-tietokoneiden Swift Pair.

59,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

Väri

Musta
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus