1. Älykellot ja hyvinvointi
  2. Suunto
  3. Suunto Vertical Titanium Solar -urheilukello
Suunto Vertical Titanium Solar -urheilukello, Black
Suunto Vertical Titanium Solar -urheilukello, Black
Suunto Vertical Titanium Solar -urheilukello, Black
Suunto Vertical Titanium Solar -urheilukello, Black
Suunto Vertical Titanium Solar -urheilukello, Black
Suunto Vertical Titanium Solar -urheilukello, Black

Suunto Vertical Titanium Solar -urheilukello, Black

  • Auringossa latautuva malli
  • Urheiluun ja seikkailuihin
  • 100 % suomalaista laatua

Suunto Vertical Titanium Solar -urheilukello on älykellojen ehdotonta huippua. Suunto Vertical Titanium Solarin ylivertainen akunkesto, aurinkolatautuvuus ja navigointitarkkuus tekevät siitä täydellisen kumppanin korkeimpien vuorien valloittamiseen ja haastavien maastojen tutkimiseen.

Auringossa latautuminen lisää Suunto Vertical Titanium Solar -urheilukellon akunkestoa yli 30 %

Auringossa latautuvassa ja titaanista valmistetussa Suunto Vertical Titanium Solar -urheilukellossa akku kestää jopa 60 päivää 24 h -seurannalla ja mobiili-ilmoitusten ollessa päällä. Harjoittelutilassa kaikkein tarkimmalla GPS-asetuksella älykellon yksi akullinen riittää jopa 85 tunniksi eli 3,5 päiväksi puhdasta sporttia! Aikatilassa älykello kulkee mukana jopa kokonaisen vuoden yhdellä latauksella ja aurinkopaneelien lataamalla energialla.

Kattavat ja luotettavat karttaominaisuudet

Suunto Vertical Titanium Solar -urheilukellossa on laajat GPS- ja navigointiominaisuudet, ja viiden navigointijärjestelmän ansiosta pysyt kartalla missä kuljetkin. Maaston korkeuskäyrät, vesialueet, reitit ja muut tärkeät kiintopisteet näkyvät kolmessa erilaisessa karttanäkymässä. Turvallisuuden takaamiseksi kaikkia navigointitoimintoja voidaan käyttää myös offline-tilassa.

Mittarit ja sensorit luovat turvaa haastavissa ympäristöissä

Retkien ehdoton luottokumppani on Suunto Vertical Titanium Solar -urheilukello sen sisäänrakennettujen korkeusmittarin, ilmanpainemittarin ja kompassin vuoksi. Ympäristöstä saatava reaaliaikainen sääennuste ja muu informaatio helpottavat ympäristön hahmottamista ja auttavat sinua suunnittelemaan reittisi turvallisesti sekä ajoittamaan reittisi parhaimpiin auringonlaskuihin ja -nousuihin.

Harjoittelun kaveriksi Suunto Vertical Titanium Solar -urheilukello

Päivittäinen harjoittelu saa uutta boostia Suunto Vertical Titanium Solar -urheilukellon kanssa. Lähdes sadan urheiluohjelman avulla älykello tukee suoritustasi suosikkiurheilulajeissasi talvilajeista golfiin ja snorklaukseen. Happisaturaation- ja sykemittauksen tuella Suunto Vertical Titanium Solar -älykello tarjoaa laajasti tietoja aktiivisuudesta, unesta ja palautumisesta. Suunto-sovelluksella hallitset urheiluharjoitustesi tietoja ja SuuntoPlus Storen latauksilla mukautat kelloasi lisäominaisuuksilla.

Suomalainen ilmastokompensoitu Suunto Vertical Titanium Solar -urheilukello

Suomessa valmistettu 100-prosenttisesti uusiutuvalla energialla valmistettu Suunto Vertical Titanium Solar -urheilukello on optimoitu ääriolosuhteisiin paikallista asiantuntemusta hyödyntäen. Älykello on kestävää ja laadukasta suomalaista muotoilua. Sataprosenttisesti hiilikompensoitu älykello on saatavilla suomenkielisellä käyttöliittymällä.

799,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

Väri

Black
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus