1. Kuvaaminen
  2. TP-Link
  3. TP-Link Tapo C100 -valvontakamera
TP-Link Tapo C100 -valvontakamera

TP-Link Tapo C100 -valvontakamera

  • Valvontakamera sisäkäyttöön
  • Yökuvaus ja 2-suuntainen ääni
  • Full HD -laatuinen tallennus

TP-linkin Tapo C100 -valvontakamera on sisäkäyttöön tarkoitettu valvontalaite, joka tallentaa videota Full HD -laadulla. Valvontakamerassa on ominaisuutena yökuvaus, 2 suuntainen ääni, liiketunnistin sekä ääni- ja valohälytys. WiFi-yhteyden ja suomenkielisen Tapo-sovelluksen avulla saat valvontakameran ilmoitukset suoraan puhelimeesi.

Tarkkaa Full HD -laatuista videokuvaa jopa hämärässä

TP-link Tapo C100 -valvontakamerassa on Full HD -laatuinen videotallennus, jonka ansiosta epätarkat ja pikseliset valvontakamerakuvat ovat historiaa. 850 nanometrin infrapuna-LED-valo mahdollistaa tarkan yökuvauksen pimeässä jopa 10 metrin säteeltä kamerasta. Valvontakamera on kätevä turvallisuuden tuoja lastenhuoneeseen tai lemmikkien salaisen elämän seuraamiseen, kun et ole kotona.

Tapo C100 -valvontakamera hälyttää ja raportoi suoraan matkapuhelimeen

Tapo-sovelluksen avulla saat matkapuhelimeesi reaaliaikaisia ilmoituksia, mikäli valvontakamera havaitsee liikettä. Tarvittaessa valoitusääni ja -valo kytkeytyvät päälle hätistämään epätoivottuja vierailijoita. Sisäänrakennetun kaiuttimen ja mikrofonin avulla kommunikoit vaivattomasti älyvalvontakameran kautta. Laitteessa on 128-bittinen AES-suoja, joka salaa verkkoliikenteen ulkopuolisilta sekä microSD-muistikorttipaikka 128 GB asti.

36,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

36,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus