1. Kuvaaminen
  2. TP-Link
  3. TP-Link Tapo C520WS -valvontakamera
Alepäivät
TP-Link Tapo C520WS -valvontakamera
TP-Link Tapo C520WS -valvontakamera
TP-Link Tapo C520WS -valvontakamera
TP-Link Tapo C520WS -valvontakamera

TP-Link Tapo C520WS -valvontakamera

  • 360° WiFi-valvontakamera ulkokäyttöön
  • Yksityiskohtainen 2K QHD -tarkkuus
  • Värillinen yökuvaus

TP-Link Tapo C520WS on vaaka- ja pystytasossa kääntyvä valvontakamera, joka tarjoaa kattavaa turvaa ulkotiloillesi. Terävän 2K QHD -kuvanlaadun ansiosta yksityiskohdat erottuvat selkeinä. Starlight-pimeänäön ansiosta värit näkyvät kirkkaammin myös heikommassa valaistuksessa. 360° katselualue mahdollistaa laaja-alaisen valvonnan ilman katvealueita. Älykäs liikkeentunnistus erottaa oleelliset kohteet kuten ihmiset, ajoneuvot ja eläimet, sekä tarvittaessa lähettää sinulle ilmoituksen välittömästi.

TP-Link Tapo C520WS -valvontakamera 2K QHD -tarkkuudella

Huipputerävä 2K QHD -kuvanlaatu taltioi kaiken 2560 x 1440 pikselin tarkkuudella, joten erotat pienetkin yksityiskohdat vaivatta. Tallennus TP-Link Tapo C520WS -valvontakameralla tapahtuu erikseen hankittavalla microSD-muistikortilla. Suurin tuettu korttikoko, 512 Gt, tarjoaa n. 28 päivää tallennusta. Tallennus onnistuu myös hyödyntämällä maksullista Tapo Care -pilvipalvelua.

Starlight-yönäkö toistaa värit kirkkaampina hämärässäkin

Tapo C520WS -valvontakameran suuri f/1.6-aukko sekä Starlight-sensori tallentavat tavanomaista valvontakameraa enemmän valoa, jonka ansiosta värit näkyvät kuvassa kirkkaampina heikommassakin valaistuksessa.

Älykäs kohteentunnistus ja säädettävä liikkeentunnistus

Väärien hälytysten välttämiseksi Tapo C520WS käyttää tekoälyä erottamaan olennaiset kohteet, kuten ihmiset, autot ja eläimet. Kameraan on myös mahdollista asettaa ääni- ja valohälytys ei-toivottujen vieraiden karkottamiseksi. Sisäänrakennettu mikrofoni ja kaiutin mahdollistavat keskustelut suoraan kameran välityksellä. Kamera on helppo yhdistää kotiverkkoon joko langattomasti WiFillä, tai vaihtoehtoisesti Ethernet-kaapelilla.

Säänkestävä TP-Link Tapo C520WS -turvakamera ulkokäyttöön

Ulkokäyttöön suunniteltu valvontakamera on varustettu IP66-suojausluokituksella, joka takaa sille ensiluokkaisen kestävyyden niin vettä, kuin pölyäkin vastaan. Kameran toimintalämpötila on -30°C ~ +60°C, tehden siitä sopivan ympärivuotiseen käyttöön.

74,00 €
30 pv alin hinta 99,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus