1. Älykoti
  2. TP-Link
  3. TP-Link Tapo H100 -keskusyksikkö
TP-Link Tapo H100 -keskusyksikkö
TP-Link Tapo H100 -keskusyksikkö
TP-Link Tapo H100 -keskusyksikkö
TP-Link Tapo H100 -keskusyksikkö
TP-Link Tapo H100 -keskusyksikkö
TP-Link Tapo H100 -keskusyksikkö

TP-Link Tapo H100 -keskusyksikkö

  • Keskusyksiköllä ohjaat älykotisi laitteita
  • Kattaa koko kodin ja liitä jopa 64 älylaitteeseen
  • Toimii myös monipuolisena ovikellona

TP-Link Tapo H100 -keskusyksikkö on älykotisi sydän, joka ohjaa kotisi älylaitteita, sensoreita sekä kytkimiä. Yhdistä keskusyksikköön jopa 64 eri laitetta ja laitteet toimivat energiatehokkaasti, tarjoten pitkän käyttöiän akkukäyttöisille laitteille. Lisäksi Tapo H100 toimii monipuolisena ovikellona.

Monipuolinen keskusyksikkö älykotisi valvontaan

TP-Link Tapo H100 toimii täydellisesti Tapo-liiketunnistimen, ovi- ja ikkunasensorien sekä muiden laitteiden kanssa. Jos ikkuna tai ovi aukeaa, keskusyksikkö päästää ilmoille kovan jopa 90 dB:n sireenin, varoittaen ja estäen tunkeilijan. Tapo-anturien kanssa toimiva Tapo H100 tarjoaa välittömän hälytyksen, jos se havaitsee ylimääräistä vettä tai laitteiden sekä kodin lämpötila tai kosketustasot muuttuvat äkillisesti.

Tietoturva ja yksityisyys on taattu

Helposti asennettava Tapo H100 on suunniteltu turvallisuus ja yksityisyys mielessä. Keskusyksikkö käyttää edistyneitä salaus- ja tietoturvaprotokollia, varmistaen että tietosi ja yksityisyytesi ovat aina suojattuja. Nauti turvallisesta kodista, samalla kun älykotisi on suojattu ja yksityisyytesi on taattu.

Liitä TP-Link Tapo H100 -keskusyksikköön jopa 64 Tapo-laitetta

Keskusyksikön lisäksi TP-Link Tapo H100 toimii ovikellona. Säädä äänenvoimakkuus sopivaksi ja valitse 19 erilaisesta soittoäänestä. Tapo H100 -keskusyksikkö yhdistää jopa 64 Tapo-laitetta yhteen, joten rakenna ja hallinnoi älykotisi ekosysteemiä helposti.

24,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus