1. Tabletit ja lisälaitteet
  2. Ulefone
  3. Ulefone Armor Pad 2 4G
Ulefone Armor Pad 2 4G
Ulefone Armor Pad 2 4G
Ulefone Armor Pad 2 4G
Ulefone Armor Pad 2 4G
Ulefone Armor Pad 2 4G
Ulefone Armor Pad 2 4G
Ulefone Armor Pad 2 4G
Ulefone Armor Pad 2 4G
uutuus

Ulefone Armor Pad 2 4G

  • Kivenkova tabletti vaativiin ympäristöihin
  • Kestävä rakenne ja 11" näyttö 2K-tarkkuudella
  • Järeä 18 600 mAh:n akku takaa 7 päivän käyttöajan

Ulefone Armor Pad 2 on todella kestävä tabletti ultimaattisiin työympäristöihin. Se on varustettu kestävällä rakenteella, vaikuttavalla 11 tuuman 2K-näytöllä, massiivisella 18 600 mAh:n akulla sekä tehokkaalla LED-lampulle.

Iskunkestävä Ulefone Armor Pad 2 -tabletti

Kestävä Ulefone Armor Pad 2 sopii täydellisesti pölyisälle työmaille, kostean kolkkoihin jahtimetsiin sekä syrjäisiin erämaihin ja tietenkin myös kotisohvalle viihdelaitteeksi. Kahden stereokaiuttimensa ansiosta tabletti tarjoaa jämäkän äänentoiston.

11" 2K-näyttöä käytät vaikka hanskat kädessä

Ulefone Armor Pad 2 on varustettu isokokoisella 11 tuuman 2K-näytöllä. Corning Glass 5 -lasilla varustettu tabletti sietää hankalatkin olosuhteet, iskut sekä tahattomat putoamiset. Lisäksi näyttöä voit käyttää hanskat kädessä pakkasella.

Jopa 7 päivää kestävä akku

Järeän akkunsa turvin Ulefone Armor Pad 2 -tabletti toimii keskeytyksettä yhdellä latauksella jopa 7 päivää. 18 600 mAh:n akku tukee 33 W:n pikalatausta ja käänteistä latausta muiden laitteiden lataukseen. Tabletti siis toimii varavirtalähteenä tarpeen tullen.

Tehokas Ulefone Armor Pad 2 -tabletti

Tabletissa on tehokas MediaTek Helio G99 -siru, 16 Gt:n RAM-muisti ja 256 Gt:n tallennustila, joten se pyörittää konetehoa vaativat sovellukset sukkelasti. Ja jos kaipaat lisää tallennustilaa, erikseen myytävällä MicroSD-muistikortilla kasvatat tallennustilan jopa 2 teratavuun. Ulefone Armor Pad 2 -tabletissa on Android 13 -käyttöjärjestelmä, joka takaa pääsyn uusimpiin ominaisuuksiin sekä optimoituun suorituskykyyn.

Tabletti sopii erinomaisesti retkeilyyn

Ulefone Armor Pad 2 -tabletissa on uSmart-liitäntä, joten se on yhteensopiva Ulefone uSmart -lisävarusteiden kanssa, kuten erilaiset endoskoopit. Tabletissa on myös sisäänrakennettu LED-lamppu, joka on täydellinen ulkoiluun: retkeilyyn, kalastukseen ja vaellukseen.

489,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

489,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus
  • Pidennetty 3v DNA takuu