1. Kuvaaminen
  2. Uovision
  3. Uovision 785-4G LTE Cloud -riistakamera
Uovision 785-4G LTE Cloud -riistakamera
Uovision 785-4G LTE Cloud -riistakamera
Uovision 785-4G LTE Cloud -riistakamera
Uovision 785-4G LTE Cloud -riistakamera

Uovision 785-4G LTE Cloud -riistakamera

  • 20 MP:n kamera ja 4G-yhteys
  • Tallennus LinckEazi-palveluun

Monipuolinen Uovision 785-4G LTE Cloud -riistakamerassa on 20 MP:n Full HD -kamera ja 4G-yhteys. Säänkestävä, sopii riista- ja valvontakameraksi.

Suomen sään kestävä Uovision 785-4G LTE Cloud -riistakamera

Uovision 785-4G LTE Cloud on riistakameroiden eliittiä. Siinä on sama säänkestävä rakenne kuin kaksinkertaisessa testivoittajassa Uovision 785:ssä, mutta tässä riistakamerassa on myös tuki nopealle 4G LTE -nettiyhteydelle.

Kuvaa valokuvat ja jopa 10 sekunnin videot teräväpiirtotarkkuudella

Riistakamera taltioi valokuvat ja videot teräväpiirtotarkkuudella. 20 MP:n kameran PIR-liiketunnistin käynnistää kuvauksen automaattisesti. Uovision 785-4G LTE Cloud taltioi jopa 10 sekunnin pituiset Full HD -videot sekä -valokuvat. Kameran suljinta säätelevä kameranäkymätoiminto tarkentaa eri etäisyyksille ja taltioi terävästi liikkuvat kohteet.

Tallentaa videot ja kuvat LinckEazi-palveluun ja lähettää ne sähköpostiisi

Uovision 785-4G LTE Cloud tallentaa videot sekä valokuvat täysikokoisina ilmaiseen ja suomenkieliseen LinckEazi-pilvipalveluun. Tai tilaa kuvat sekä videot suoraan sähköpostiisi. LinckEazi-palvelun avulla muokkaat kameran asetuksia, tilaat automaattiset ilmoitukset, kuten lämpötilahälytykset tai alhaisen pariston varaustilan hälytyksen.

Monipuolinen Uovision 785-4G LTE Cloud on helppo asentaa

Ilmaisen LinckEazi-pilvipalvelun käyttö on helppoa. Luo käyttäjätunnus, syötä kameran sarjanumero sekä IMEI-koodi ja kameran on valmiina käyttöön. Uovision-riistakamera liittyy DNA:n verkkoon ilman monimutkaisia asennuksia. Etäohjattava Uovision 785-4G LTE -kamera sopii valvontakameraksi mökille, koira-aitaukseen, työmaalle, kotiin tai toimistolle. Lähettävä riistakamera pitää sinut aina ajan tasalla.

379,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus