1. Kuvaaminen
  2. Uovision
  3. Uovision Glory LTE 4G Cloud -riistakamera
Uovision Glory LTE 4G Cloud -riistakamera
Uovision Glory LTE 4G Cloud -riistakamera
Uovision Glory LTE 4G Cloud -riistakamera
Uovision Glory LTE 4G Cloud -riistakamera
Uovision Glory LTE 4G Cloud -riistakamera
Uovision Glory LTE 4G Cloud -riistakamera

Uovision Glory LTE 4G Cloud -riistakamera

  • Riistakameroiden eliittiä
  • Tuki nopealle 4G-yhteydelle
  • Tallennus LinckEazi-palveluun

Uovision Glory LTE 4G Cloud on riista- ja valvontakameroiden eliittiä, joka tukee nopeaa 4G LTE -yhteyttä. Saat terävät 20 MP:n valokuvat ja Full HD -videot entistäkin nopeammin, tai talleta kuvat suoraan ilmaiseen LinckEazi-palveluun. Täydellinen valinta mm. valvonta- ja mökkikameraksi.

Ammattitason riistakamera Uovision Glory LTE 4G Cloud

Uovision Glory LTE 4G Cloud on ilmaista LinckEazi-pilvipalvelua tukeva digitaalinen lähettävä ja etäohjattava riistakamera. Kameran PIR-lämpöliiketunnistin käynnistää kuvauksen automaattisesti. Etäohjattava kamera soveltuu riistakameraksi maastoon, mutta se voidaan asentaa myös valvontakameraksi mökille, työmaalle, kotiin tai toimistoon.

Valokuvat ja videot teräväpiirtotarkkuudella

Riistakamerassa on 20 MP:n linssi, jolla taltioit jopa 10 sekunnin pituiset Full HD -videot sekä täysikokoiset teräväpiirtokuvat. Inframustasalaman ansiosta kamera kuvaa myös yön pimeydessä välähtämättä ja ihmisen silmälle näkymättömänä. Uovision Glory LTE 4G Cloud -kamera tukee nopeaa 4G-verkkoa, joten kamera lähettää videot ja valokuvat vikkelästi LinckEazi-palveluun ja halutessasi myös sähköpostiisi.

Kätevä tallennus LinckEazi-palveluun

Uovision Glory LTE 4G Cloud -riistakamera lähettää videot ja valokuvat täysikokoisina suoraan ilmaiseen ja suomenkieliseen LinckEazi-pilvipalveluun. Tai tilaa kuvat sekä videot suoraan sähköpostiisi. LinckEazi on keskusvalvomosi ja sen avulla muokkaat kameran asetuksia, tilaat automaattisesti ilmoitukset, kuten lämpötilahälytyksen sekä alhaisen pariston varaustilan hälytyksen.

Uskomattoman helppo asennus

Ilmaisen LinckEazi-pilvipalvelun käyttö on helppoa. Luo käyttäjätunnus, syötä kameran sarjanumero, IMEI-koodi ja kuvaaminen voi alkaa. Uovision Glory LTE 4G Cloud -riistakamera liittyy DNA:n 4G-verkkoon ilman monimutkaisia asennuksia. Tätä helpommaksi ei asennus tule!

Riistakamera, metsästyskamera, valvontakamera, lemmikkikamera...

Etäohjattava kamera soveltuu erinomaisesti riistakameraksi. Sijoita se maastoon kuvaamaan. Uovision Glory LTE 4G Cloud sopii myös valvontakameraksi mökille, koira-aitaukseen, työmaalle, kotiin tai toimistolle. Lähettävä riistakamera pitää sinut aina ajan tasalla. Virtansa riistakamera saa 12 AA-paristosta, jotka on ostettava erikseen.

379,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

379,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus