1. Älykoti
  2. Wilfa
  3. Wilfa RVC-D4000LIN -robotti-imuri
Wilfa RVC-D4000LIN -robotti-imuri
Wilfa RVC-D4000LIN -robotti-imuri
Wilfa RVC-D4000LIN -robotti-imuri
Wilfa RVC-D4000LIN -robotti-imuri
Wilfa RVC-D4000LIN -robotti-imuri
Wilfa RVC-D4000LIN -robotti-imuri

Wilfa RVC-D4000LIN -robotti-imuri

  • Robotti-imuri moppaustoiminnolla
  • Siivoaa tehokkaasti ja älykkäästi
  • 5 vuoden takuu

Wilfa Innobot RVC-D4000LIN on märkämoppaustoiminnolla varustettu robotti-imuri. Sen tehokkuus ja älykäs tekniikka pitävät lattiasi puhtaana, vapauttaen samalla omaa aikaasi muuhun tekemiseen. Kynnykset ketterästi ylittävä imuri liikkuu vaivatta myös useimpien sänkyjen ja sohvien alla, sillä se on ainoastaan 9,7 cm matala.

Älykäs ja tehokas Wilfa RVC-D4000LIN -robotti-imuri

RVC-D4000LIN on varustettu edistyksellisellä 360° LiDAR-teknologialla sekä tarkoilla sensoreilla, joiden ansiosta se liikkuu kodissasi älykkäästi ja tarkasti. Putoamisen estävät sensorit puolestaan huolehtivat siitä, että imuria voi käyttää huoletta myös ylemmissä kerroksissa portaikkojen ja tasanteiden lähellä. Jopa 4000 Pa:n imuteho poistaa kaiken lian, pölyn, kotieläinten karvat nurkkia ja seinänvierustoja myöten. Mattojen syväpuhdistusta varten imuteho nousee automaattisesti.

Märkämoppaustoiminto puhdistaa lattiat perusteellisesti

Tehokkaan imuroinnin lisäksi Wilfa RVC-D4000LIN hoitaa myös moppauksen puolestasi. Lattiat puhdistuvat mopilla, jonka edestakainen Y-kirjaimen kaltainen liike takaa perusteellisen puhtaan lopputuloksen, sillä se liikkuu saman alueen kohdalla useaan otteeseen. Moppaukseen käytetyn veden määrää on helppo säädellä sovelluksella.

Sujuva hallinta suomenkielisellä sovelluksella

WiFi-yhteensopiva RVC-D4000LIN-robotti-imuri on täysin hallittavissa älypuhelimellasi - myös silloin kun et ole itse kotona. Helppokäyttöisen suomenkielisen sovelluksen kautta näet robotti-imurin tilan, sekä saat räätälöityä siivouksen juuri niin yksityiskohtaisesti kuin haluat. Sovelluksen välityksellä seuraat imurin liikkumista reaaliajassa, sekä näet eri osien puhdistus- tai vaihtotarpeen.

399,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus