Pinkit päivät 19.-28.4. Katso tarjoukset!
  1. Älykellot ja hyvinvointi
  2. Xplora
  3. Xplora XGO3 lasten kellopuhelin (lisäksi liittymä 10,99 €/kk)
Xplora XGO3 lasten kellopuhelin, Vihreä
Xplora XGO3 lasten kellopuhelin, Vihreä
Xplora XGO3 lasten kellopuhelin, Vihreä
Xplora XGO3 lasten kellopuhelin, Vihreä
Xplora XGO3 lasten kellopuhelin, Vihreä
Xplora XGO3 lasten kellopuhelin, Vihreä

Xplora XGO3 lasten kellopuhelin, Vihreä

  • Turvallinen ja vedenkestävä älykello lapselle
  • Tarkka GPS-paikannus ja turva-alueet lapselle
  • Soita puhelut ja lähetä viestit turvallisesti

Xplora XGO3 lasten kellopuhelin johdattaa lapsen turvallisesti digimaailmaan. Kellopuhelin on kehitetty nimenomaan lapsen tarpeet huomioiden. Voit soittaa puheluita ja lähettää viestejä turvallisesti ilman pääsyä nettiin tai sopimattomaan sisältöön. Kellossa on GPS-paikannus ja voit asettaa lapselle turva-alueita. Vettähylkivässä kellossa on edeltäjiään pidempi akunkesto ja parempi kamera.

Xplora XGO3 lasten kellopuhelin on kuin älypuhelin lapselle

Seuraa, missä lapsesi pyyhältää. Xplora XGO3 -kellon GPS-paikannuksen avulla seuraat lapsen menoa turvallisesti ja huolettomasti, kun hän on ulkona leikkimässä. Puhelimeesi ladattavalla Xplora-sovelluksella voit luoda lapsellesi turva-alueet, ja saat ilmoituksen, kun lapsi lähtee tai saapuu turva-alueelle.

Soita ja lähetä viestit turvallisesti ennalta määritellyille henkilöille

Xplora XGO3 -kellopuhelimeen voi asentaa SIM-kortin, joka mahdollistaa puhelut aivan kuten tavallinen matkapuhelin. Kellon avulla voit olla yhteydessä lapseen. Yhteystiedot, joiden kanssa lapsi voi olla yhteydessä, määritellään huoltajien Xplora-sovelluksessa. XGO3-kellolla voi soittaa ja vastata puheluihin näyttöä pyyhkimällä. Lapsi voi lähettää esiasennettuja viestejä, emojeja sekä ääniviestejä huoltajan Xplora-sovellukseen - ei enää tylsiä tekstareita..

Xplora XG03 -kellopuhelin on turvallinen käyttää

Lasten kellopuhelimessa on 2 MP:n kamera, jolla voi ottaa upeita kuvia. Lapsi voi jakaa valokuvia kanssasi päivän aikana. Ja mikä parasta, Xplora noudattaa tarkasti GDPR-asetuksia, joten sinun ei tarvitse huolehtia kuvien tallennuksesta tai siitä, että kuvat päätyisivät nettiin.

Lasten älykello tarjoaa hauskoja pelejä ja aktiviteettejä

Xplora XGO3 lasten kellopuhelin pitää lapset liikkeessä. Goplay-aktiviteettialusta yhdistää liikunnan ja viihteen sekä motivoi lapsia liikkumaan. Xploran sisäänrakennettu askelmittari laskee lapsen askeleet pitkin päivää. Goplay-alustassa askeleet muuttuvat Xplora-kolikoiksi. Kolikoilla voi ostaa peliaikaa tai osallistua huutokauppaan ja voittaa huikeita palkintoja.

Yhteys kellopuhelimeen kahdeksi vuodeksi vain 10,99 €/kk

DNA Kelloliittymällä saat kellopuhelimeesi rajattomat puhelut, viestit ja nopean 5 Mbit/s nettiyhteyden. Voit tilata DNA Kelloliittymän helposti kellopuhelimen pakkauksessa mukana olevalle SIM-kortille osoitteesta www.dna.fi/kelloliittyma

DNA:lta ostettuihin Xplora -kellopuhelimiin ei tule lisämaksuja Xploran sovelluksesta.

Tilauksen käsittely kestää tällä hetkellä 1-3 arkipäivää. Tilauskäsittelyn jälkeen saat liittymäsopimuksesta erillisen sopimustiivistelmän ja tilausvahvistuksen. Sopimuksessa noudatetaan DNA Oyj:n matkaviestinliittymien erityisehtoja ja yleisiä sopimusehtoja kuluttaja-asiakkaille.

4,14 €/kk
Yhteensä 149,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

Väri

Vihreä
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus