1. Televisiot ja lisälaitteet
  2. Yamaha
  3. Yamaha SR-B30A Soundbar
Yamaha SR-B30A Soundbar
Yamaha SR-B30A Soundbar
Yamaha SR-B30A Soundbar
Yamaha SR-B30A Soundbar
Yamaha SR-B30A Soundbar
Yamaha SR-B30A Soundbar
Yamaha SR-B30A Soundbar
Yamaha SR-B30A Soundbar

Yamaha SR-B30A Soundbar

  • Soundbar-kaiutin Dolby Atmos -äänentoistolla
  • Sisäinen subwoofer takaa syvän äänen
  • Uppoudu ainutlaatuiseen tilaääneen

Yamaha SR-B30A Soundbar-kaiuttimella nautit ja heittäydyt uudenlaiseen elokuvakokemukseen, jonka eloisa äänimaailma täyttää koko huoneen.  Tarkasti muotoillut kaiuttimet sekä korkeatasoinen äänentoistotekniikka takaavat, että SR-B30A:n äänikenttä ympäröi sinut ja saa uppoutumaan syvemmälle elokuvien, pelien ja sarjojen maailmaan.

Koe Dolby Atmos -tilaääni Yamaha SR-B30A Soundbarilla

Yamahan tuottama todentuntuinen ääni perustuu heidän vahvaan osaamiseensa äänestä ja äänikentän luomisesta. Nyt sitä on parannettu entisestään Dolby Atmos -äänentoistolla, joten Yamaha SR-B30A:n kanssa uppoudut täysillä elokuvien sekä Bluetooth-yhteydellä musiikin maailmaan langattomasti.

Liitä Yamaha-soundbar televisioosi yhdellä kaapelilla

Liitä Yamaha SR-B30A Soundbar televisioosi helposti yhdellä optisella kaapelilla tai HDMI-kaapelilla. HDMI-CEC- ja eARC-yhteensopivuuden ansiosta käytät soundbar-kaiuttimen perustoimintoja television kaukosäätimellä. Tai ohjaa soundbaria sen omalla kaukosäätimellä tai puhelimellasi Yamahan Sound Bar Remote -sovelluksella.

Yamahan TrueSound ja Dolby Atmos luovat yhdessä vaikuttavan äänen

Astu sisään uuteen äänimaailmaan, jossa Yamahan ainutlaatuinen TrueSound-perintö sekä Dolby Atmos -teknologia yhdistyvät ja luovat henkeäsalpaavan kolmiulotteisen äänikentän. Clear Voice -tekniikan ansiosta ihmisääni kuuluu selkeämmin. Yamaha SR-B30A:n sisäiset bassokaiuttimet tarjoavat monipuolisemman ja täyteläisen äänielämyksen.

Nauti kaikesta, mitä katsot Yamaha SR-B30A Soundbar -kaiuttimen kanssa

Yamaha SR-B30A tukee neljää eri äänitilaa, joilla säädät äänen sisällön ja tunnelman mukaan. Stereotila sopii musiikin ja podcastien kuunteluun, vakiotila televisio-ohjelmiin

13,86 €/kk
Yhteensä 499,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

499,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus