1. Televisiot ja lisälaitteet
  2. Yamaha
  3. Yamaha SR-B40A Soundbar
Yamaha SR-B40A Soundbar
Yamaha SR-B40A Soundbar
Yamaha SR-B40A Soundbar
Yamaha SR-B40A Soundbar
Yamaha SR-B40A Soundbar
Yamaha SR-B40A Soundbar
Yamaha SR-B40A Soundbar
Yamaha SR-B40A Soundbar

Yamaha SR-B40A Soundbar

  • Dolby Atmos -tilaääni ja langaton subwoofer
  • Koe upea tilaääni leffoissa, peleissä ja musiikissa
  • Liitä soundbar yhdellä kaapelilla televisioosi

Yamaha SR-B40A Soundbar -kaiuttimella nautit ja heittäydyt mukaan uudenlaiseen katselukokemukseen. Eloisa äänimaailma täyttää koko huoneen. Tarkasti muotoillut kaiuttimet sekä kehittynyt korkealaatuinen äänentoistotekniikka takaavat, että soundbarin äänikenttä ympäröi sinut. Uppoudu leffojen, sarjojen, pelien sekä musiikin maailmaan.

Yamaha SR-B40A Soundbar Dolby Atmos -tilaäänellä ja langattomalla subwooferilla

Yamahan tuottama todentuntuinen ääni perustuu vahvaan osaamiseen äänestä ja äänikentän luomisesta. Nyt sitä on parannettu entisestään Dolby Atmos -äänentoistolla. Yamaha SR-B40A Soundbarilla uppoudut täysin elokuvien sekä Bluetooth-yhteydellä musiikin maailmaan langattomasti. Langaton bassokaiutin luo huoneeseen todentuntuisen äänielämyksen, joka myös tuntuu.

Liitä Yamaha-soundbar televisioosi yhdellä kaapelilla

Liitä Yamaha SR-B40A Soundbar televisioosi yhdellä optisella kaapelilla tai HDMI-kaapelilla. HDMI-CEC- ja eARC-yhteensopivuuden ansiosta käytät soundbar-kaiuttimen perustoimintoja television kaukosäätimellä. Voit myös ohjata soundbaria sen omalla kaukosäätimellä tai puhelimeen asennettavalla Yamahan Sound Bar Remote -sovelluksella.

Yamahan TrueSound ja Dolby Atmos luovat yhdessä vaikuttavan äänen

Astu sisään uuteen äänimaailmaan, jossa Yamahan ainutlaatuinen TrueSound-perintö sekä Dolby Atmos -teknologia yhdistyvät ja luovat henkeäsalpaavan kolmiulotteisen äänikentän. Clear Voice -tekniikan ansiosta ihmisääni kuuluu selkeämmin. Yamaha SR-B40A:n sisäiset bassokaiuttimet tarjoavat monipuolisemman ja täyteläisen äänielämyksen.

Nauti kaikesta, mitä katsot Yamaha SR-B30A Soundbar -kaiuttimen kanssa

Yamaha SR-B30A tukee neljää eri äänitilaa, joita säädät äänen sisällön ja tunnelman mukaan. Stereotila sopii musiikin ja podcastien kuunteluun, vakiotila televisio-ohjelmiin, pelitilassa uppoudut taisteluihin melskeeseen ja elokuvatila takaa leffateatteritasoisen äänikokemuksen.

19,42 €/kk
Yhteensä 699,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

699,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus