Robotti-imurit

Älykkäät robotti-imurit pesevät ja imuroivat...

Rajaa tuotteita

Rajaa tuotteita

18 tuotetta
Uusimmat ensin

Huippusuositut robotti-imurit DNA:lta

Älykäs robotti-imuri siivoaa puolestasi. DNA:lta löydät iRobot Roomba- ja Braava-sarjan robotti-imurit sekä Xiaomi robotti-imurit. Meiltä löydät testivoittajat tai vertaile itse eri malleja.

Kokemuksia robotti-imureista

Harva rakastaa siivoamista. Robotti-imuri on väsymätön siivoaja, joka siivoaa pölyn, roskat, lian ja lemmikkien karvat. Osa imureista ei vain tyydy imuroimaan, vaan ne pesevät myös lattiat. Käynnistä imuri nappia painamalla tai ajasta siivousaika puhelinsovelluksella. Robotti-imuri luo tarkan kartan kodistasi ja suunnistaa sen mukaan. Se tunnistaa esteet ja ohittaa kynnykset ja ulottaa harjaksensa pienimpiin nurkkiin. Osa imureista osaa myös tyhjentää robotti-imurin säiliön automaattisesti pölysäiliöön.

Millainen robotti-imuri koiraperheeseen, entä lapsiperheeseen?

Kun perheessä on lapsia tai perheeseen tulee karvakaveri, vaaditaan siivoukseltakin enemmän. Robotti-imureissa on mallista riippuen HEPA-suodatin, joka poistaa allergiaa aiheuttavat hiukkaset huoneilmasta, mm. eläinten hilseen sekä siitepölyn. Robotti-imurin imutehoon kannattaa kiinnittää huomiota, jotta lemmikkien karvat lähtevät pois matoista.

Tilaa robotti-imuri edullisesti DNA:lta

Osta koko perheen suosikki robotti-imuri edullisesti DNA Maksuajalla. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %.

Kaikki tuotemerkit