Valvontakamerat

Osta valvontakamerat DNA Nettikaupasta. DNA:lta aina kuluton ja koroton DNA Maksuaika. Valvontakamerat edullisesti. Tutustu!

Rajaa tuotteita

Rajaa tuotteita

Saatavuus

Ominaisuudet

Uusimmat ensin
22 tuotetta

Ulos sijoitettava valvontakamera DNA:lta

Valvontakameralla tunnistat neli- ja kaksijalkaiset vieraat HD-tarkkuudella ja myös pimeässä. DNA:n valikoimasta löydät sopivat valvontakamerat kotiin, mökille, työmaalle tai mihin tahansa kohteeseen.

4G-valvontakamera ulkokäyttöön

Sijoita säänkestävä valvontakamera ulos. DNA:lla myynnissä olevat valvontakamerat ovat säänkestäviä, ne kestävät kesän kirkkaan auringon, syksyn sateet ja osa jopa -20°C talvipakkaset. Valvontakamerat taltioivat videot muistikortille tai WiFi-yhteydellä keskusyksikköön. 4G-yhteydellä varustetut valvontakamerat lähettävät videokuvaa suoraan puhelimeesi.

Millainen valvontakamera kotiin ja mökille?

Valvontakameroissa on liiketunnistin, joten ne aktivoituvat heti kun näkevät liikettä. Valvontakameran voi sijoittaa pieneenkin tilaan ja kamerat kuvaavat terävää kuvaa yön pimeydessä, joten ne sopivat erinomaisesti työmaalle tai mökille. Osassa valvontakameroissa on erillinen mikrofoni, jonka avulla keskustelet tarvittaessa ulkopuolella olevan henkilön kanssa.

Osta valvontakamera osamaksulla DNA:lta

Osta valvontakamera osamaksulla DNA:lta. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %.

Kaikki tuotemerkit