Valvontakamerat

DNA Kaupasta löydät kattavan valikoiman valvontakameroita, jotka tarjoavat kattavaa ja luotettavaa turvaa kotiisi, toimistollesi tai muihin tiloihin. Valvontakameramme tarjoavat korkealaatuista kuvanlaatua, helppokäyttöisiä ominaisuuksia ja monipuolisia toimintoja, joiden avulla voit valvoa tilojasi reaaliaikaisesti etänä ja tallentaa kamerassa näkyviä tapahtumia. Tutustu valikoimaamme ja ota ensiaskel kohti turvallisempaa ympäristöä.

Rajaa tarkemmin

Tuotemerkki

Saatavuus

Ominaisuudet

Uusimmat ensin
27 tuotetta

Valvontakamerat sisälle ja ulos DNA Kaupasta

Valvontakameralla tunnistat neli- ja kaksijalkaiset vieraat HD-tarkkuudella ja myös pimeässä. DNA:n valikoimasta löydät sopivat valvontakamerat kotiin, mökille, työmaalle tai mihin tahansa kohteeseen.

4G-valvontakamera ulkokäyttöön

Sijoita säänkestävä valvontakamera ulos. DNA:lla myynnissä olevat valvontakamerat ovat säänkestäviä, ne kestävät kesän kirkkaan auringon, syksyn sateet ja osa jopa -20°C talvipakkaset. Valvontakamerat taltioivat videot muistikortille tai WiFi-yhteydellä keskusyksikköön. 4G-yhteydellä varustetut valvontakamerat lähettävät videokuvaa suoraan puhelimeesi.

Millainen valvontakamera kotiin ja mökille?

Valvontakameroissa on liiketunnistin, joten ne aktivoituvat heti kun näkevät liikettä. Valvontakameran voi sijoittaa pieneenkin tilaan ja kamerat kuvaavat terävää kuvaa yön pimeydessä, joten ne sopivat erinomaisesti työmaalle tai mökille. Osassa valvontakameroissa on erillinen mikrofoni, jonka avulla keskustelet tarvittaessa ulkopuolella olevan henkilön kanssa.

Osta valvontakamera edullisesti DNA:lta

Osta valvontakamera edullisesti DNA Maksuajalla. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %.

Kaikki tuotemerkit