Mokkulat: 4G- ja 5G -reitittimet

Rakkaalla lapsella on monta nimeä: 4G-modeemi, 5G-reititin, mokkula, mobiililaajakaistan reititin tai vaikkapa matkamodeemi. Mokkula, eli mobiililaajakaista reititin luo kattavan nettiyhteyden usealle laitteelle: puhelimelle, tabletille, tietokoneelle, pelikonsolille ja jopa televisiolle. Valittavanasi on huippunopea sekä viiveetön 5G-yhteys tai kattava, jopa metsässä toimiva 4G-yhteys.

Rajaa tuotteita

Rajaa tuotteita

4 tuotetta
Uusimmat ensin

5G-reititin tarjoaa nopean netin kotiin

5G-mokkulalla eli 5G-reitittimellä luot nopean netin kodin laitteille. Pienikokoinen 5G-reititin tarjoaa huippunopean nettiyhteyden puhelimelle, tabletille, tietokoneelle ja muille laitteille. Unohda nettiyhteyden jakaminen puhelimen kautta, sillä 5G-reitittimellä liität useat laitteet suoraan nettiin.

4G vai 5G-modeemi – kumpi kannattaa hankkia?

5G-reitittimet mahdollistavat huippunopeat latausajat, isomman kapasiteetin sekä pienemmän viiveen kuin 4G-mokkulat. 5G-verkkoon voit liittää useita laitteita, pienempi viive tarjoaa etulyöntiaseman peleihin ja huippunopeat latausajat takaavat tehokkaan tiedonsiirron. 4G-modeemin etuna on laajempi peittoalue ja sen avulla luot nopean netin mihin tahansa Suomessa, vaikka kesämökille. Vanha 4G-reititin käyttää 4G-verkkoa, joka tarjoaa alhaisempaa nopeutta ja kapasiteettia langattomalle verkolle. Uusi 5G-reititin käyttää puolestaan 5G-verkkoa, joka tarjoaa korkeampaa nopeutta, alhaisempaa viivettä ja suurempaa kapasiteettia kuin 4G-verkko. Jos käytät verkossa useampaa laitetta samanaikaisesti tai tarvitset parempaa suorituskykyä, kannattaa harkita uuden 5G-reitittimen hankkimista. 5G-verkko mahdollistaa nopeamman tiedonsiirron ja paremman verkkoyhteyden, mikä on hyödyllistä esimerkiksi suurten tiedostojen lataamisessa tai monen laitteen samanaikaisessa käytössä.

Mobiililaajakaista reititin tarjoaa liikkumisen nopeutta

Mobiililaajakaista reititin mahdollistaa nopean ja kattavan netin usealle laitteelle siellä missä ikinä olet. Nettiä käytetään muuallakin kuin kotona. Katselemme suoratoistopalveluita veneellä, pelaamme mobiilipelejä mökillä ja lataamme videoita sekä valokuvia telttaretkellä. Mokkulalla eli 5G- tai 4G-reittittimellä (5G- tai 4G-modeemilla) luot huippunopean netin usealle laitteelle ihan missä tahansa: mökillä, veneellä, tunturilla, rannikoilla ja metsässä.

Tilaa mokkula eli 4G- tai 5G-reititin edullisesti DNA:lta

Osta 5G-reititin tai mokkula edullisesti DNA Maksuajalla. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %.

Kaikki tuotemerkit