Mokkulat: 4G- ja 5G -reitittimet

Mokkulalla, eli mobiililaajakaista reitittimellä luot kattavan nettiyhteyden usealle laitteelle: puhelimelle, tabletille, tietokoneelle, pelikonsolille ja jopa televisiolle. Valittavanasi on huippunopea sekä viiveetön 5G-yhteys tai kattava, jopa metsässä toimiva 4G-yhteys.

Rajaa tuotteita

Rajaa tuotteita

Saatavuus

Tyhjennä valinnat
Uusimmat ensin
4 tuotetta

5G-reittin tarjoaa nopean netin kotiin

5G-mokkulalla eli 5G-reitittimellä luot nopean netin kodin laitteille. Pienikokoinen 5G-reititin tarjoaa huippunopean nettiyhteyden puhelimelle, tabletille, tietokoneelle ja muille laitteille. Unohda nettiyhteyden jakaminen puhelimen kautta, sillä 5G-reitittimellä liität useat laitteet suoraan nettiin.

4G vai 5G – kumpi kannattaa hankkia?

5G-mokkula mahdollistaa huippunopeat latausajat, isomman kapasiteetin sekä pienemmän viiveen kuin 4G-mokkulat. 5G-verkkoon voit liittää useita laitteita, pienempi viive tarjoaa etulyöntiaseman peleihin ja huippunopeat latausajat takaavat tehokkaan tiedonsiirron. 4G-mokkulan etuna on laajempi peittoalue ja sen avulla luot nopean netin mihin tahansa Suomessa, vaikka kesämökille.

Mobiililaajakaista reititin tarjoaa liikkumisen nopeutta

Nettiä käytetään muuallakin kuin kotona. Katselemme suoratoistopalveluita veneellä, pelaamme mobiilipelejä mökillä ja lataamme videoita sekä valokuvia telttaretkellä. Mokkulalla eli 5G- tai 4G-reittittimellä luot huippunopean netin usealle laitteelle ihan missä tahansa: mökillä, veneellä, tunturilla, rannikoilla ja metsässä.

Tilaa mokkula eli 4G- ja 5G-reittittimet osamaksulla DNA:lta

Osta mokkula osamaksulla DNA:lta. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %.

Kaikki tuotemerkit