Doro: Senioripuhelimet

Selkeät ja helppokäyttöiset Doro-puhelimet edullisesti ja nopealla toimituksella DNA:lta.

Rajaa tuotteita

Rajaa tuotteita

Ei hakuosumia
Uusimmat ensin

Helppokäyttöinen Doro-älypuhelin seniorille DNA:lta

Selkeä ja helppokäyttöinen Doro on erinomainen älypuhelin seniorille. Doro-puhelimet sopivat erinomaisesti hänelle, jolla ei ole kokemusta älypuhelimista sekä heille, jotka haluavat kuuluvaäänisenperuspuhelimen.

Klassinen simpukkapuhelin vai Doro-älypuhelin seniorille?

Etsitkö helppokäyttöistä älypuhelinta ikäihmiselle? Doro-senioripuhelimissa on kuuluva ääni ja selkeä näyttö. Doro-puhelimet ovat senioreiden suosikkeja. Isot näppäimet tai helppokäyttöinen kosketusnäyttö takaavat, että Doroa oppii käyttämään kuka tahansa. DNA:n valikoimasta löydät Dorolta uudet simpukkapuhelimet, peruspuhelimet sekä helppokäyttöiset älypuhelimet kaikilla herkuilla.

Millainen on hyvä senioripuhelin?

Etsitkö puhelinta ikäihmiselle? Doro on luotettava ja helppokäyttöinen senioripuhelin. Siinä on selkeä ääni ja kuuluva soittoääni, ne kestävät pieniä iskuja ja niissä on kestävä akku. Lisäksi Doro-puhelimissa on erillinen avunpyyntöpainike, jolla voi ottaa yhteyden ennalta määritellylle henkilölle. Samalla se lähettää myös sijainnin GPS:n avulla.

Osta Doro-puhelin DNA Maksuajalla

Osta helppokäyttöinen Doro-senioripuhelin DNA Maksuajalla ja maksa tilauksesi erissä, DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %. Samalla saat pidennetyn 3 vuoden DNA Takuun kaikkiin DNA:lta ostamiisi puhelimiin, ilman lisämaksua.