Nokia: Puhelimet

Huippusuositut Nokia-puhelimet, edullisesti ja nopealla toimituksella DNA:lta.

Rajaa tarkemmin

Saatavuus

Ominaisuudet

Näytön koko

Käyttöjärjestelmä

Sisäinen muisti

Uusimmat ensin
Ei hakuosumia

Huippusuositut Nokia-älypuhelimet DNA:lta

Nokia-älypuhelimet ovat olleet suomalaisten suosikkeja jo vuosikymmeniä. Eikä ihme. Ne on varustettu huippuluokan kameralla, ZEISS-optiikalla ja niissä on kirkas näyttö. Nokia-älypuhelimet on varustettu aidolla Android-käyttöjärjestelmällä.

Kumpi kannattaa ostaa, Nokia-älypuhelin vai perusmalli?

DNA:n valikoimasta löydät Nokian Android-älypuhelimet ja klassiset Nokia-näppäinpuhelimet sekä simpukkapuhelimet. Nokia 8.3 5G -älypuhelin tukee huippunopeaa 5G-yhteyttä. Iskunkestävä Nokia 800 Tough -puhelin kestää kovaakin käsittelyä. Puhelimessa on selkeät fyysiset näppäimet ja yli kuukauden kestävä akku.

Osta Nokia-puhelin DNA Maksuajalla

Osta suosittu Nokia-puhelin DNA Maksuajalla ja maksa tilauksesi erissä. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %. Samalla saat pidennetyn 3 vuoden DNA Takuun kaikkiin DNA:lta ostamiisi puhelimiin, ilman lisämaksua.

Nokian Android-puhelimelle turvapäivitykset kolmeksi vuodeksi

Nokia on varustettu puhtaalla Android One -käyttöjärjestelmällä. Käyttöjärjestelmä oppii siitä, miten käytät puhelintasi ja se vain paranee käytössä. Android One takaa ohjelmistopäivitykset kahdeksi vuodeksi ja tietoturvapäivitykset kolmeksi vuodeksi eteenpäin, joten kun ostat Nokia-puhelimen, se kestää erinomaisesti käyttöä ja aikaa.