Nothing - Kaikki tuotteet

Nothing Phone -puhelimet, kuulokkeet, laturit, suojakuoret ja näytönsuojalasit DNA Kaupasta. Edukseen erottuva Nothing Phone on täydellinen älypuhelin heille, jotka arvostavat suoraviivaista ja tehokasta toiminnallisuutta. Nothing Phone tarjoaa kaiken tarpeellisen ilman turhan monimutkaisia kikkailuja ja sen omalaatuisen tyylikäs muotoilu erottaa sinut massasta. Tutustu Nothing Phone -puhelimiin, kuulokkeisiin ja lisätarvikkeisiin DNA Kaupassa ja tilaa omasi! DNA Maksuajalla jopa 36 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Rajaa tuotteita

Rajaa tuotteita

Ei hakuosumia
Uusimmat ensin

Nothing Phone -puhelimet, kuulokkeet ja lisätarvikkeet edullisesti DNA Kaupasta

Nothing Phone on edukseen erottuva älypuhelin. Suoraviivainen ja tehokas Nothing Phone tarjoaa kaiken tarpeellisen ilman turhan monimutkaisia kikkailuja ja sen omalaatuisen tyylikäs muotoilu erottaa sinut massasta. DNA Kaupasta myös Nothing Ear -langattomat nappikuulokkeet, suojakuoret, Nothing power -laturit ja näytönsuojalasit. Tutustu DNA Kaupan Nothing Phone -tuotteisiin!

Nothing Phone -puhelimet DNA Kaupasta

DNA Kaupan valikoimassa on Nothing Phone -puhelimia erikokoisilla muistiversioilla juuri omiin tarpeisiisi sopien. Nothing Phonet ovat valmiita DNA:n nopeille 5G-yhteyksille, jotta pääset nauttimaan puhelimesi tehoista parhaalla mahdollisella nopeudella. Nothing Phone -puhelimissa on ikonisen Glyph-valojärjestelmän lisäksi laadukkaat ja terävät kamerat, huippuluokan Qualcommin Snapdragon-prosessorit ja kirkkaat OLED-näytöt 120 herzin virkistystaajuudella. Nothing Phone (2) on suunniteltu yhdeksi markkinoiden ympäristöystävällisemmäksi älypuhelimeksi.

Nothing Phonen lisätarvikkeet sekä Nothing ear -nappikuulokkeet DNA:lta

DNA Kaupasta löydät laajan valikoiman Nothing Phone -älypuhelimia, Nothing ear -langattomat nappikuulokkeet, alkuperäistarvikkeisiin kuuluvat laturit, suojakuoret ja näytönsuojalasit – siis koko paketin Nothing-kokonaisuuteen! Suojaa puhelimesi alkuperäisellä suojakuorella, joka jättää Glyph-valojärjestelmän selkeästi näkyville, mutta extrasuojakerroksen huomaan. 45 W Nothing power -pikalaturilla lataan puhelimesi nopeasti täyteen.

Nothing Phonet ja lisätarvikkeet kuluttomalla ja korottomalla DNA Maksuajalla ja Takuuhintaan

Osta Nothing Phone -älypuhelimet ja alkuperäistarvikkeet DNA Kaupasta. Puhelimet saat DNA Takuuhintaan eli vähintään yhtä edullisesti kuin vertailemamme kilpailijat verkkokaupoissaan. Samalla saat pidennetyn 3 vuoden DNA Takuun kaikkiin DNA:lta ostamiisi puhelimiin ja tabletteihin, ilman lisämaksua. DNA Maksuaika tarjoaa kuluttoman ja korottoman ostovaihtoehdon, jolla pystyt maksamaan tilauksesi erissä. DNA Maksuaika tarjoaa kolme eri vaihtoehtoa tilausten maksamiseen: 36 kk, 24 kk tai 12 kk. Saat siis jopa kolmeksi vuodeksi kulutonta ja korotonta maksuaikaa ostoksillesi DNA:lta.