OnePlus: Puhelimet

Suositut OnePlus-puhelimet edullisesti ja nopealla toimituksella DNA:lta.

Rajaa tuotteita

Uusimmat ensin
Ei hakuosumia

Suositut OnePlus-puhelimet DNA:lta

Huippusuositut OnePlus-puhelimet tarjoavat lippulaivaluokan puhelimien ominaisuudet fiksuun hintaan. Ei ihme, että OnePlussat ovat valloittaneet niin monen suomalaisen sydämen.

Suositut OnePlus-puhelimet

OnePlus-puhelimet on varustettu pikaladattavalla akulla, tehokkaalla suorittimella sekä upean sulavalla näytöllä. OnePlussat on kuin tehty pelaamiseen ja videoiden katselun. Niissä on tuki huippunopealle 5G-yhteydelle, joten OnePlus-puhelimet tarjoavat rahoillesi vastinetta ja niistä on iloa sekä hyötyä vuosiksi eteenpäin.

OnePlus Nord 5G vai OnePlus 8T 5G – kumpi kannattaa valita?

OnePlus 8T 5G on OnePlussan lippulaivapuhelin, joka tarjoaa tehokkaan pikalatausteknologian sekä sulavasti päivittyvän 120 hertsin näytön. Neloiskameralla kuvaat ammattitason valokuvia sekä videoita. Hieman edullisempi OnePlus Nord 5G tarjoaa ultralaajakulmalla varustetun kaksois-sefiekameran ja Warp Charge 30T -pikalatauksen.

OnePlus on 5G-älypuhelimien TM-testivoittaja

OnePlus on myös Tekniikan Maailman -testivoittaja. OnePlus Nord 5G -puhelin voitti TM-testin (18b/2020) alle 500 euron hintaisten 5G-älypuhelimien testin: ”OnePlus Nord on hinta-laatusuhteeltaan joukon paras 5G-älypuhelin. Se jää vain vähän jälkeen huippumalleista.