Oppo - Kaikki tuotteet

Korkealaatuisilla ominaisuuksilla varustetut Oppo-puhelimet, langattomat Oppo-kuulokkeet, yhteensopivat suojakuoret ja näytönsuojat DNA Kaupasta. Oppo-puhelimet ja Enco Free2 -vastamelunappikuulokkeet edustavat tulevaisuuden innovaatioita, jotka kannustavat käyttäjiään uskomaan parempaan huomiseen. Laadukkaat innovaatiot yhteistyökumppanien kanssa, kuten Hasselblad-mobiilikamerat tuovat käyttäjille omalaatuisen ja virtaviivaisen kokemuksen. Tutustu DNA Kaupan Oppo-puhelinten, kuulokkeiden ja yhteensopivien lisävarusteiden valikoimaan!

Rajaa tarkemmin

Saatavuus

Uusimmat ensin
Ei hakuosumia

Oppo-puhelimet ja lisävarusteet DNA Kaupasta parhaaseen hintaan

Laadukkaat Oppo-älypuhelimet edustavat tulevaisuuden innovaatioita, jotka kannustavat käyttäjiään uskomaan parempaan huomiseen. Oppo-puhelimien korkealaatuiset innovaatiot yhteistyökumppanien kanssa, kuten Hasselblad-mobiilikamerat tuovat käyttäjille ensiluokkaisen ja virtaviivaisen kokemuksen. Huipputeknologialla varustetut Oppo-puhelimet DNA Kaupasta taattuun DNA Takuuhintaan ja DNA Maksuajalla.

DNA Kaupasta sinulle sopiva Oppo-puhelin ja lisävarusteet edulliseen hintaan

DNA Kaupan valikoimasta löytyy Oppo-merkin puhelin sinulle sopivasta hintaluokasta. Lippulaivatason Oppo Find X5 ja 5 Pro -puhelimien runkoon on verhottu futuristinen teknologia, joka nostaa kuvaamisen uusiin sfääreihin. Hasselbland-mobiilikamerajärjestelmä tarjoaa järjestelmäkameratasoisen 5-akselisen optisen kuvanvakautuksen ja jopa 4K-laatuista yökuvausta. Oppo-älypuhelimien valikoimassa on 5G-vaihtoehtoja, jotka ovat valmiita DNA:n nopeille 5G-yhteyksille, jotta pääset nauttimaan puhelimesi tehoista parhaalla mahdollisella nopeudella. Langattomat Enco Free2 -vastamelunappikuulokkeet ovat Oppon akustiikkainsinöörien taidonnäyte. Lisäksi DNA Kaupan valikoimasta löydät Oppo-puhelimeen sopivat suojakuoret ja näytönsuojat.

Oppo-puhelimet suunnitellaan tulevaisuuden innovaatioilla

Oppon missio on suunnitella huipputeknologiaa sisältäviä tuotteita asiakkaidensa tarpeisiin muuttuvassa yhteiskunnassa. Oppo haluaa teknologioillaan auttaa luovia yksilöitä saavuttamaan potentiaalinsa ja yhteiskuntia kehittymään kohti parempaa tulevaisuutta uhraamatta kuitenkaan laatua vauhtisokeudelle. Oppon tuotteissa kiteytyy heidän BenFen-arvonsa: tehdä oikeita asioita avoin mielin ja pyrkiä kohti totuutta.

Oppo-puhelimet ja lisätarvikkeet kuluttomalla ja korottomalla DNA Maksuajalla

Osta Oppo-älypuhelimet ja lisätarvikkeet DNA Kaupasta. Puhelimet saat DNA Takuuhintaan eli vähintään yhtä edullisesti kuin vertailemamme kilpailijat verkkokaupoissaan. DNA Maksuaika tarjoaa kuluttoman ja korottoman ostovaihtoehdon, jolla pystyt maksamaan tilauksesi erissä. DNA Maksuaika tarjoaa kolme eri vaihtoehtoa tilausten maksamiseen: 36 kk, 24 kk tai 12 kk. Saat siis jopa kolmeksi vuodeksi kulutonta ja korotonta maksuaikaa ostoksillesi DNA:lta. Samalla saat pidennetyn 3 vuoden DNA Takuun kaikkiin DNA:lta ostamiisi puhelimiin ja tabletteihin, ilman lisämaksua.