Tunnistautumispalvelussa on väliaikainen häiriö. Pahoittelemme tilannetta.

Sony: Kuulokkeet

Langattomat Sony-vastamelukuulokkeet, Sony-nappikuulokkeet ja Sony-urheilukuulokkeet edullisesti DNA:lta

Rajaa tarkemmin

Saatavuus

Uusimmat ensin
Ei hakuosumia

Langattomat Sony-kuulokkeet edullisesti DNA:lta

Langattomat Sony-vastamelukuulokkeet, Sony-urheilukuulokkeet vai täysin langattomat Sony-nappikuulokkeet. Lisää vain musiikki, podcast-jakso tai äänikirja. Edullisesti ja nopealla toimituksella DNA:lta.

Sony-kuulokkeet: nappikuulokkeet, vastamelukuulokkeet vai urheilukuulokkeet?

DNA:n valikoimasta löydät laadukkaat Sony-kuulokkeet eri tilanteisiin. Langattomat Sony-nappikuulokkeet pysyvät korvillasi vaikka koko päivän. Esimerkiksi Sony WF-XB700 -nappikuulokkeet soivat latauskotelon kanssa jopa 18 tuntia. Jos haluat rauhaa ja keskittyä upeaan äänentoistoon, valitse over-ear -tyyppiset Sony-vastamelukuulokkeet, ne analysoivat ympäristön ääniä, huomioivat hiustyylisi ja jopa ilmanpaineen vastamelutoiminnolla, kuten Sony WH-1000XM4 -kuulokkeet. Ja jos kaipaat musiikkia lenkille, valitse veden- ja hienkestävät Sony-urheilukuulokkeet, kuten Sony WF-SP800N -kuulokkeet.

Langattomat Sonyn vastamelukuulokkeet

Sonyn vastamelukuulokkeilla keskityt musiikkiin. Täysin langattomat Sony WH-1000XM3 -kuulokkeet soivat upeasti, aivan kuten testivoittajan tuleekin soida. Kuulokkeiden erillinen hälynpoistoprosessori analysoi ympäristön ääniä ja suojaa kuuntelunautintosi vastamelutekniikalla. Tai valitse hieman edullisemmat Sony WH-XB900 -kuulokkeet, joissa Bluetooth-yhteys varmistaa, etteivät edes sotkeutuvat kuulokejohdot pilaa kuunteluasi.

Osta Sony-kuulokkeet DNA Maksuajalla

Osta langattomat Sony-kuulokkeet DNA Maksuajalla ja maksa tilauksesi erissä. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %. Lisäksi saat nopean ilmaisen kotiinkuljetuksen kaiuttimille.