Xiaomi: Sähköpotkulaudat

Xiaomin sähköpotkulaudat edullisesti ja nopealla toimituksella DNA:lta.

Rajaa tarkemmin

Saatavuus

Uusimmat ensin
Ei hakuosumia

Xiaomi-sähköpotkulaudat edullisesti DNA:lta

Xiaomi-sähköpotkulaudalla ja sähköpyörällä kiidät lyhyet ja pidemmät matkat tyylillä. Huippunopeus jopa 25 km/h. Yhdellä latauksella ajomatka vaihtelee 20 km:stä jopa 45 km:iin. Sähköpotkulaudan LED-näytöstä näet mm. nopeuden sekä akun varaustilanteen.

Kokoontaitettavat Xioami-sähköpotkulaudat ja -sähköpyörä

Sähköpotkulaudat ovat miellyttävä tapa liikkua paikasta toiseen. Taittuvan ohjausrungon ansiosta kevyt sähköpotkulauta tai sähköpyörä kulkee helposti mukana ja sen nostaa auton tavaratilaan tai kantaa bussiin tai junaan. Puhelinsovelluksella hallinnoit Xiaomi-sähköpotkulaudan ominaisuuksia, virrankulutusta ja nopeutta. Sovelluksen avulla myös lukitset scootin.

Aja turvallisesti Xiaomi-sähköpotkulaudalla

Xiaomi-sähköpotkulaudoissa on kaksinkertainen jarrutusjärjestelmä ja lukkiutumattomat jarrut. Laadukkaat ajovalot edessä ja takana takaavat näkyvyyden. Ilmatäytteiset renkaat lupaavat ajonautinnon erilaisille tienpinnoille, myös epätasaiselle kivetykselle tai hiekkatielle.

Osta Xiaomi-sähköpotkulauta DNA Maksuajalla

Osta Xiaomi-sähköpotkulauta DNA Maksuajalla ja maksa tilauksesi erissä. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %. Lisäksi saat nopean ilmaisen kotiinkuljetuksen sähköpotkulaudalle.