Apple MacBook Air 13" (2022) 256 Gt, Tähtiharmaa
Apple MacBook Air 13" (2022) 256 Gt, Tähtiharmaa
Apple MacBook Air 13" (2022) 256 Gt, Tähtiharmaa
Apple MacBook Air 13" (2022) 256 Gt, Tähtiharmaa

Apple MacBook Air 13" (2022) 256 Gt, Tähtiharmaa

  • Uudelleen syntynyt
  • Huipputehojen takana M2-siru
  • Jopa 18 tuntia kestävä akku

Apple MacBook Air 13” (2022) on suunniteltu uusiksi huipputehokkaan M2-sirun ympärille. Sen huomattavan ohut ja kestävä täysalumiinirunko pitää sisällään poikkeukselliset tehot ja pitkään kestävän akun. MacBook Air on äärimmäisen nopea ja pystyvä kannettava, jolla työskentelet ja pelaat, tai luot mitä vain ja missä vain.

Apple MacBook Air huipputehokkaalla M2-sirulla

M2-sirusta alkaa Applen sirujen uusi sukupolvi, joka on vieläkin nopeampi ja energiatehokkaampi kuin M1. Suoriudut töistäsi nopeammin 8-ytimisellä prosessorilla. Luot kiehtovia kuvia ja animaatioita jopa 10-ytimisen näytönohjaimen ansiosta. Työstä useampia 4K- ja 8K ProRes -videovirtoja huipputehoisella Media Enginellä. Jatka työskentelyä ja pelaamista koko päivän yöhön saakka, jopa 18 tuntia kestävällä akulla.

Liquid Retina -näyttö on selkeästi upea

Huikea 13,6 tuuman Liquid Retina -näyttö on kaikkien aikojen suurin ja loistavin MacBook Airin näyttö. Se tukee miljardia väriä, siinä on selkeä kontrasti ja tarkat yksityiskohdat. Teksti näyttää huipputerävältä, kuvat ja elokuvat heräävät eloon.

Näytä upealle videopuheluissa

Näytä parhaat puolesi videopuheluissa 1080p FaceTime HD -kameralla ja kolmella mikrofonilla. Äänesi kuuluu puheluissa selvänä ja kirkkaana, missä ikinä oletkin. Uppoudu laajaan äänimaisemaan neljän kaiuttimen äänijärjestelmän sekä Dolby Atmos -tilaäänen ansiosta.

Kirjaudu sisään, suojaa dokumentit ja tee ostoksiasi Touch ID:n avulla

Taustavalaistu Magic Keyboard -näppäimistö on miellyttävä ja hiljainen. Touch ID:llä avaat Macin lukituksen, korvaat salasanat, suoritat maksut ja teet ostoksia turvallisesti - pelkällä sormen kosketuksella. Suuremmalla Force Touch -ohjauslevyllä on entistä enemmän tilaa tarkkaan työskentelyyn.

Apple MacBook Air on suunniteltu äänettömäksi

Hiljaisuudessa on voimaa. M2-sirun tehokkuuden ansiosta MacBook Air tuottaa vaikuttavan suorituskyvyn ilman tuuletinta, joten se pysyy täysin äänettömänä myös vaativampien tehtävien aikana. MacBook Air on rakennettu ympäristöystävällisesti ja kestäväksi. Sen kompaktissa rungossa on käytettä 100 % kierrätettyä alumiinia.

1 349,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

Väri

Tähtiharmaa
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus