Pinkit päivät 19.-28.4. Katso tarjoukset!
  1. Älykellot ja hyvinvointi
  2. Doro
  3. Doro Watch -älykello
Doro Watch -älykello, Musta
Doro Watch -älykello, Musta
Doro Watch -älykello, Musta
Doro Watch -älykello, Musta
Doro Watch -älykello, Musta
Doro Watch -älykello, Musta
Doro Watch -älykello, Musta
Doro Watch -älykello, Musta

Doro Watch -älykello, Musta

  • Älykello, jota on helppo hallita
  • Auttaa pysymään aktiivisena
  • Iso ja helppolukuinen näyttö

Doro Watch -älykello on helppokäyttöinen kello, joka on suunniteltu erityisesti ikäihmisen ranteeseen. Se auttaa pysymään aktiivisena, tarjoaa tärkeimmät työkalut kuntoilun ja terveyden mittaamiseen sekä yhdessä Doro-puhelimen kanssa tuo myös lisäturvaa arkeen - avunpyyntöpainikkeesta tieto sijainnista lähtee heti läheisille.

Doro Watch on helppokäyttöinen ja selkeä älykello

Doro Watch -kello on suunniteltu erityisen helppolukuiseksi. Suuret kuvakkeet ja teksti näytetään yksitellen isolla, kirkkaalla ja terävällä näytöllä. Pyyhkäisemällä näyttöä pääset haluamiisi toimintoihin - ajan ja ilmoitusten tarkistamisesta aktiivisuuden ja terveydentilan seurantaan. Ilahduttavaa on, että kellon akunkesto on myös poikkeuksellisen pitkä - yhdellä latauksella jopa 7 päivää.

Sopivasti aktiivisuutta ylläpitäviä toimintoja

Ikäihmiselle älykello ranteessa on arjen turva ja liikuttaja. Doro Watch muistuttaa, kun on oikea hetki lähteä liikkeelle. Valikko avautuu painamalla ylempää painiketta ja pyyhkäisemällä siirryt aktiivisuuden ja terveydentilan seurantaan. Valittavissa on esim. juoksu, kävely, pyöräily ja kuntoilu. Näet kuljetun matkan ja askelten määrän, sykkeen ja veren happitason, kulutetut kalorit ja unen laadun. Lisäksi kello ilmoittaa kalenteritapahtumista, saapuvista puheluista ja tekstiviesteistä sekä hälyttää, jos olet ollut liikkumatta liian pitkään.

Älykello auttaa myös hätätilanteessa

Saat kellostasi vieläkin enemmän irti Doro Companion -terveys- ja aktiivisuussovelluksella. Voit yhdistää sen Doro-älypuhelimeen (Android 10.0 tai uudempi), jolloin voit käyttää kellon avunpyyntöpainiketta läheisten hälyttämiseen silloin, kun tarvitset apua. Jos kellon ja puhelimen pari on muodostettu iPhonen tai muun Android-puhelimen kanssa, alapainiketta voidaan käyttää laitteen löytämiseen Find my device -toiminnolla.

139,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

Väri

Musta
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus