1. Älykellot ja hyvinvointi
  2. Älykellot
  3. Garmin
  4. Garmin Fenix 7 GPS-älykello
Garmin Fenix 7 GPS-älykello
Garmin Fenix 7 GPS-älykello
Garmin Fenix 7 GPS-älykello
Garmin Fenix 7 GPS-älykello
Garmin Fenix 7 GPS-älykello
Garmin Fenix 7 GPS-älykello
Garmin Fenix 7 GPS-älykello
Garmin Fenix 7 GPS-älykello

Garmin Fenix 7 GPS-älykello

  • Multisport-kello 1,3 tuuman näytöllä
  • Seuraa treeniäsi ja pitää sinut kartalla
  • 18 päivän akkukesto

Viikossa on 7 päivää. Garmin Fenix 7 GPS-älykello on todellinen multisport-kello, joka on tarkoitettu niistä jokaiseen. Huippuluokan harjoitusominaisuudet, urheilusovellukset, hyvinvoinnin ja terveyden seuranta. Rannesykemittaus, tarkka navigointi sekä Garmin Pay -lähimaksu.

Iskun- ja vedenkestävä Garmin Fenix 7 GPS-älykello

Garmin Fenix 7 GPS-älykellossa on päivitetty sporttinen muotoilu. Kirkas 1,3 tuuman Power Glass -kosketusnäyttö ja 47 mm:n ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko. Älykello on täyttää USA:n armeijan asettamat vaatimukset lämmön-, iskun- ja vedenkestävyydelle. Akku kestää älykellotoiminnolla jopa 18 päivää ja 57 tuntia tarkka GPS-paikannus päällä.

Treenaa tavoitteellisesti ja turvallisesti

Real-time stamina auttaa seuraamaan ja hallitsemaan rasitustasi. Säästä itseäsi liialta rasitukselta lenkin ja kilpailun alkuvaiheessa. GPS-älykellon lajiprofiilissa on erilaisia ajastimia, joilla seuraat HIIT-harjoituksia. Aseta kierrosten määrä, harjoittelu- sekä lepointervallit ja anna palaa!

Fenix 7 -kellossa runsaat kartta-aineistot

Garmin Fenix 7 GPS-älykelloon on esiladattu yli 2000 laskettelukohteen SkiView-kartat ja jopa 42 000 golfkentän värikartat. Jos se ei riitä, lataa kelloon TopoActive-kartat eri puolelta maailmaa. Kartoissa näet maastonmuodot, korkeuserot, huiput, puistot, joet, järvet ja paljon muuta.

Valitse lajisi, Garmin Fenix 7 seuraa treeniäsi

Seuraa suoritustietoja, väliaikoja, matkaa ja korkeutta. Fenix 7:ssä on esiladatut lajiprofiilit mm. polkujuoksulle, uinnille, hiihdolle, juoksulle, pyöräilylle, vaellukselle, laskettelulle, golfille, surffaukselle. Maastopyöräilyssä erityiset Grit- ja Flow -tiedot mittaavat vaikeustasoa ja arvioivat laskeutumista. PacePro auttaa pitämään vauhtia yllä ja ClimbPro kertoo reaaliajassa nousut, matkan ja korkeuden.

Lataa sovellukset, kuuntele musiikkia ja käytä lähimaksua

Lataa sovellukset suoraan Garmin Fenix 7 -kelloon. Kuuntele musiikkia ja soittolistoja, noudata ammattilaisten laatimia harjoitusohjelmia ja lataa mukautettuja kellotauluja. Maksa ostokset suoraan kellolla ja käytä Garmin Pay -lähimaksua.

399,00 €
30 pv alin hinta 499,00 €
Normaalihinta on edellisen 30 päivän alin hinta
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

399,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus