1. Älykellot ja hyvinvointi
  2. Garmin
  3. Garmin Lily 2 -älykello
Garmin Lily 2 -älykello, Kulta
Garmin Lily 2 -älykello, Kulta
Garmin Lily 2 -älykello, Kulta
Garmin Lily 2 -älykello, Kulta
Garmin Lily 2 -älykello, Kulta
Garmin Lily 2 -älykello, Kulta
Garmin Lily 2 -älykello, Kulta
Garmin Lily 2 -älykello, Kulta

Garmin Lily 2 -älykello, Kulta

  • Tyylikkään muodikas älykello kosketusnäytöllä
  • Mittaa sykettä, unta sekä aktiivisuuttasi
  • Akkukesto jopa 5 päivää

Garmin Lily 2 -älykello on muodikkaan pienikokoinen kello, joka seuraa aktiivisuuttasi, unta, sykettä, energiatasoja sekä hyvinvointitietoja. Rannetta heiluttamalla kellon tyylikäs kuvioitu pinta muuttuu kirkkaaksi kosketusnäytöksi ja näet myös puhelimeen tulevat ilmoitukset. Akkukesto jopa 5 päivää, joten Lily 2 seuraa aktiivisuuttasi päivästä toiseen.

Huipputyylikäs Garmin Lily 2 -älykello kirkkaalla kosketusnäytöllä

Valmiina kaikkiin lajeihin sekä tyyleihin. Pienikokoisessa Garmin Lily 2 -älykellossa on metallirunko ja kauniisti kuvioitu näyttö. Nopealla sormen napautuksella tai pelkällä ranteen heilautuksella esiin tulee Lily 2:n kirkas kosketusnäyttö. Kellon rannekkeet on helppo vaihtaa 14 mm pikakiinnitysrannekkeella, joten kello täydentää tyylisi.

Mittaa sykettä, unenlaatua ja energiatasoasi

Garmin Lily 2 -älykello seuraa unen eri vaiheita, sykettä, stressitasoa, Pulse Ox -veren happipitoisuutta sekä hengitystahtia. Tarkempi sykeanturi seuraa tarkasti harjoittelua. Kello pisteyttää unenlaatusi ja antaa vinkkejä unen parantamiseen. Jatkuva energiatason seuranta auttaa sinua ymmärtämään, milloin kehosi on valmis treenaamaan ja milloin se on rauhoittavan unen tarpeessa.

Lenkkeily, jooga, voimaharjoittelu sekä tanssitreenit - mitä ikinä harrastatkin

Tanssiliikuntasovellus pistää lantion liikkeelle. Garmin Lily 2 -älykellossa on eri tanssityylien seuranta, mm. Zumba-ohjelma, Afrobeat, Bollywood, EDM tai hip-hop. Valitse biitti ja anna mennä. Älykello seuraa askelmäärää, kalorien kulutusta, tehominuutteja ja paljon muuta. Puhelimen GPS-paikannuksella näet kävely- ja juoksulenkkisi matkan. Kaipaatko vaihtelua treeneihin? Kelloon ladattavilla urheilusovelluksilla saat mm. sykettä nostavaa treeniä, joogaa sekä voimaharjoittelua.

Garmin Lily 2 -älykello jopa 5 päivän akkukestolla

Pariliitä Garmin Lily 2 -älykello Apple- tai Android -älypuhelimeen ja näet älykkäät ilmoitukset saapuvista puheluista, viesteistä sekä kalenterista suoraan kellosta. Eikä puhelinta tarvitse kaivaa laukusta. Lisäksi Garmin Lily 2 tukee näppärää Garmin Pay -lähimaksua. Älykellon avulla on helppo pysyä aktiivisena ja tyylikkäänä päivästä toiseen, sillä Lily 2:n akku kestää yhdellä latauksella jopa 5 päivää.

299,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

Väri

Kulta
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus