1. Älykellot ja hyvinvointi
  2. Garmin
  3. Garmin Venu 2 -älykello
Garmin Venu 2 -älykello, Musta
Garmin Venu 2 -älykello, Musta
Garmin Venu 2 -älykello, Musta
Garmin Venu 2 -älykello, Musta
Garmin Venu 2 -älykello, Musta
Garmin Venu 2 -älykello, Musta
Garmin Venu 2 -älykello, Musta
Garmin Venu 2 -älykello, Musta

Garmin Venu 2 -älykello, Musta

  • Kirkas 1,3” AMOLED-näyttö
  • Jopa 11 päivän akunkesto
  • Jatkuva ja monipuolinen hyvinvoinnin seuranta

Garmin Venu 2 -älykello auttaa saavuttamaan terveellisen tasapainon keholle ja mielelle. Jatkuva hyvinvoinnin seuranta ja kattavat harjoittelutilat.

Kestävä GPS-älykello kirkkaalla näytöllä

Aktiiviseen käyttöön luodussa Venu 2:ssa on vahva Gorilla Glass 3 -näyttölasi, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kehys ja miellyttävä, helposti puhdistettava silikoniranneke. Tarkka AMOLED-näyttö on kirkkautensa ansiosta selkeä myös auringonpaisteessa. Vesitiiviyden ansiosta kellon kanssa voi huoletta uida ja käydä suihkussa.

Jopa 11 päivän akunkesto ja vauhdikas lataus

Garmin Venu 2:n mainio akunkesto mahdollistaa jatkuvan terveydentilan seuraamisen ilman keskeytyksiä. Yksi lataus tarjoaa käyttöä jopa 11 päivää älykellotilassa, jopa 22 tuntia GPS-paikannuksen ollessa käytössä, sekä jopa 8 tuntia GPS:n ja musiikin kanssa. Nopea lataus tuo ainoastaan 10 minuutissa jopa 1 lisäpäivän älykellotilassa, tai tunnin lisää käyttöaikaa GPS:n ja musiikin ollessa päällä.

Jatkuva hyvinvoinnin seuranta

Tunne kehosi paremmin. Garmin Venu 2 -älykellon monipuoliset ominaisuudet hyvinvoinnin jatkuvaan seuraamiseen auttavat muodostamaan kokonaiskuvan kehosi tilasta. Body Battery™ -ominaisuus seuraa kehosi energiatasoa, jotta tiedät parhaat ajankohdat aktiivisuuteen ja lepoon. Unenlaadun pisteytys puolestaan antaa tietoa unesi vaiheista, sykkeestä ja hengityksestä, sekä niiden pohjalta antaa ohjeita unesi parantamiseen.

Garmin Venu 2 -älykello pitää liikkeessä

Kellon animoidut kardio-, voima-, jooga-, pilates- ja intervalliharjoitukset tekevät uusienkin treeniliikkeiden oppimisesta helppoa. Yli 25 GPS- ja sisälajisovellusta mahdollistavat tarkan kirjanpidon mm. kävelyn, juoksun, pyöräilyn, allasuinnin tai golfin parissa. Venu 2 huolehtii myös treenimusiikista, sillä kellon tallennusmuistiin mahtuu yli 650 kappaletta, joiden kuunteluun tarvitset ainoastaan langattomat kuulokkeet.

299,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

Väri

Musta
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus