Garmin Venu 3 -älykello, Musta
Garmin Venu 3 -älykello, Musta
Garmin Venu 3 -älykello, Musta
Garmin Venu 3 -älykello, Musta
Garmin Venu 3 -älykello, Musta
Garmin Venu 3 -älykello, Musta
Garmin Venu 3 -älykello, Musta
Garmin Venu 3 -älykello, Musta

Garmin Venu 3 -älykello, Musta

  • Kokonaisvaltainen kehontoimintojen seuranta
  • Jopa 14 päivän akkukesto
  • 1,4 tuuman kirkas AMOLED-näyttö

Tunne itsesi aidommin Garmin Venu 3 -älykellon avulla. Kattavat hyvinvoinnin ja kehontoimintojen seuranta- ja mittausominaisuudet sekä 30 sisäänrakennettua urheilusovellusta boostaamaan treenejäsi. Kirkas 1,4 tuuman AMOLED-näyttö ja jopa 14 päivän akkukesto yhdellä latauksella. Kehys on ruostumatonta terästä ja näyttöä naarmuilta suojaamassa Corning Gorilla Glass 3 -lasi.

Seuraa unta ja palautumistasi Venu 3 -älykellolla

Aloita uusi päivä Garminin aamuraportilla. Personoitava raportti näyttää tietoja unesta, palautumisesta, sykevälivaihtelusta ja päivän menoista heti aamulla herättyäsi. Venu 3 -kellossa on univalmennusominaisuus, joka kertoo unentarpeen määrän ja nukutun ajan laadun, sekä raportoi päiväunien tuottamat hyödyt. Kaiken hyvinvoinnin lähtökohta on kuitenkin laadukas ja palauttava uni.

Kokonaisvaltainen energiatasojen seuranta auttaa ymmärtämään ja optimoimaan suorituksia

Seuraa kehosi energiatasoja päivän mittaan, jolloin tiedät tarkalleen milloin olet parhaimmillasi ja milloin kehosi on väsynyt ja tarvitsee palautuakseen maittavat yöunet. Garmin Venu 3 -älykello tarjoaa tarkat yksityiskohdat tapahtumista, jotka vaikuttavat palautumiseen kuten uni, rentoutuminen ja päiväunet, sekä energian kulumiseen erilaisten aktiviteettien, stressipiikkien ja urheilusuoritusten jälkeen.

Venu 3 -älykellossa GPS-seuranta ja monipuoliset urheiluohjelmat

Laajenna suorituksiasi kattavien urheiluohjelmien avulla. Sisä- ja ulkolajeille optimoitu Venu 3S -älykello seuraa GPS:n avulla mm. juoksu- ja pyörälenkkejä sekä uutena ominaisuutena mittaa pyörätuolilla liikkuvien ja urheilevien henkilöiden suorituksia. Valitse animoidut treeniohjelmat voimaharjoitteluun, joogaan ja pilatekseen tai luo omasi kattavasta kirjastosta ja lähetä kelloosi. Sporttailun lisäksi kellon avulla voi seurata stressitasoja, kuukautiskiertoa ja raskauden etenemistä.

Irrottaudu puhelimesta irrottautumatta yhteyksistä

Liitä Venu 3 -älykello Android tai iPhone -älypuhelimeen ja maksa ostoksesi ranteen heilautuksella Garmin Pay -sovelluksen avulla ja pysy kärryillä puhelimesi ilmoituksista. Laadi tekstiviestejä äänisanelulla ja soita tai vastaanota puheluita suoraan ranteeseesi integroidun mikrofonin ja kaiuttimen avulla. Lempimusiikkiasi soitat suoraan langattomiin kuulokkeisiin Venu 3 -kellosta.

499,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

499,00 €

Valitse koko

Väri

Musta
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus