Lenovo Tab M9 WiFi, 32 Gt
Lenovo Tab M9 WiFi, 32 Gt
Lenovo Tab M9 WiFi, 32 Gt
Lenovo Tab M9 WiFi, 32 Gt
Lenovo Tab M9 WiFi, 32 Gt
Lenovo Tab M9 WiFi, 32 Gt

Lenovo Tab M9 WiFi, 32 Gt

  • Näppärän kokoinen tabletti 9 tuuman näytöllä
  • Tyylikäs metallirunko ja tehokas suoritin
  • Jopa 15 tunnin akkukesto

Lenovo Tab M9 WiFi -tabletti on selailijan ja sarjamaratoonarin kelpo kaveri 9 tuuman HD-näytöllä. Tyylikäs ja kevyt tabletti pitää sisällään tehokkaan ytimen ja pitkäkestoisen akun. Tabletin WiFi 5 -yhteydellä liityt langattomaan verkkoon.

Tyylikäs Lenovo Tab M9 kulkee kevyesti mukana

Lenovo Tab M9:n ohuen ja kevyen rakenteensa ansiosta laitetta on mukava kannatella ja helppo kuljettaa mukana. Painoa tällä kaksisävyisellä Arctic Grey -väritetyllä tabletilla on alle 350 grammaa ja sen moderni metallirunko tarjoaa jämäkän käsituntuman.

Mukaansatempaava elokuvaelämys

Lenovo Tab M9 ‑tabletin loistava HD-näyttö ja kaksi Dolby Atmos ‑tekniikalla parannettua stereokaiutinta takaavat erittäin mukaansatempaavan elämyksen elokuvia ja sarjoja katsellessa. Näytön TÜV-sertifioinnin ansiosta myös silmäsi altistuvat vähemmälle määrälle haitallista sinivaloa ja voit nauttia katselusta silmiä rasittamatta.

Tehokas kahdeksanydinsuoritin ja jopa 15 tunnin akkukesto

Tehokkaan kahdeksanytimisen MediaTek Helio G80 ‑suorittimen ja runsaan tallennustilan ansiosta pelaaminen ja selaaminen on sujuvaa ja hauskaa. Lenovo Tab M9 ‑tabletin 5100 mAh:n pitkäkestoisen akku mahdollistaa jopa 15 tuntia videotoistoa. MicroSD-kortilla laajennettavissa olevan tallennustilan ansiosta voit pitää suosikkielokuviesi ja ‑ohjelmiesi kirjaston taskussasi aina mukanasi.

Suojaa Lenovo Tab M9:n sisältö kasvojentunnistuksella

Kasvojentunnistukseen perustuvan kirjautumisen ansiosta pidät huolen, etteivät ulkopuoliset pääse käsiksi tablettisi sisältöihin. Kolmen vuoden tietoturvapäivitykset takaavat, että tablettisi on suojattu myös tulevaisuudessa. Lenovo Tab M9 rullaa puhtaalla Android 12 -käyttöjärjestelmällä.

129,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

Muistin koko

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus
  • Pidennetty 3v DNA takuu