Lenovo Tab M9 WiFi, 64 Gt
Lenovo Tab M9 WiFi, 64 Gt
Lenovo Tab M9 WiFi, 64 Gt
Lenovo Tab M9 WiFi, 64 Gt
Lenovo Tab M9 WiFi, 64 Gt
Lenovo Tab M9 WiFi, 64 Gt

Lenovo Tab M9 WiFi, 64 Gt

  • Kevyt metallirunkoinen tabletti 9 tuuman näytöllä
  • Tehokas suoritin ja tuki 2 teratavun muistikortille
  • Akkukesto jopa 15 tuntia

Lenovo Tab M9 WiFi -tabletti on selailijan ja sarjamaratoonarin kaveri 9” HD-näytöllä. Tyylikäs ja kevyt tabletti pitää sisällään tehokkaan ytimen ja pitkäkestoisen, jopa 15 tuntia kestävän akun. WiFi-yhteydellä nautit nopeasta langattomasta netistä.

Tyylikäs Lenovo Tab M9 kulkee kevyesti mukana

Lenovo Tab M9:n ohuen ja kevyen rakenteensa ansiosta laitetta on mukava kannatella ja helppo kuljettaa mukana. Vain 350 grammaa kevyt metallirunko istuu miellyttävästi käteen.

Mukaansatempaava elokuvaelämys

Loistava 9-tuumainen HD-näyttö ja kaksi Dolby Atmos ‑tekniikalla parannettua stereokaiutinta takaavat mukaansatempaavan elämyksen leffojen ja sarjojen katseluun. Näytön TÜV-sertifioinnin ansiosta myös silmäsi altistuvat vähemmälle määrälle haitallista sinivaloa ja voit nauttia katselusta silmiä rasittamatta.

Tehokas kahdeksanydinsuoritin ja jopa 15 tunnin akkukesto

Tehokkaan MediaTek Helio G80 ‑suorittimen, 4 Gt:n RAM-muistin ja 64 Gt:n tallennustilan ansiosta pelaaminen sekä selaaminen on sujuvaa ja hauskaa. MicroSD-muistikortilla kasvatat tallennustilan jopa 2 teratavuun asti. Lenovo Tab M9 ‑tabletin isokokoinen 5100 mAh:n akku mahdollistaa jopa 15 tuntia videonkatselua.

Suojaa Lenovo Tab M9:n sisältö kasvojentunnistuksella

Kasvojentunnistukseen perustuvan kirjautumisen ansiosta pidät huolen, etteivät ulkopuoliset pääse käsiksi tablettisi sisältöihin. Kolmen vuoden tietoturvapäivitykset takaavat, että tablettisi on suojattu myös tulevaisuudessa. Lenovo Tab M9 rullaa puhtaalla Android 12 -käyttöjärjestelmällä.

169,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

169,00 €

Muistin koko

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus
  • Pidennetty 3v DNA takuu