OnePlus Pad WiFi, Halo Green
OnePlus Pad WiFi, Halo Green
OnePlus Pad WiFi, Halo Green
OnePlus Pad WiFi, Halo Green
OnePlus Pad WiFi, Halo Green
OnePlus Pad WiFi, Halo Green
OnePlus Pad WiFi, Halo Green
OnePlus Pad WiFi, Halo Green
OnePlus Pad WiFi, Halo Green
OnePlus Pad WiFi, Halo Green

OnePlus Pad WiFi, Halo Green

  • Maailman ensimmäinen 7:5-kuvasuhteen näyttö
  • Jopa 144 Hz:n virkistystaajuus
  • 30 päivän valmiustila

Oneplus Pad on maailman ensimmäinen tabletti, jossa on 7:5-kuvasuhteen ReadFit-näyttö ja jopa 144 hertsin virkistystaajuus. Verrattoman sulava käyttäjäkokemus syntyy entistä suorakulmaisemman näytön, ohuen ulkomuodon ja Dolby-laatuisten viihdeominaisuuksien ansiosta.

 

11,61 tuuman näyttö jopa 144 hertsin virkistystaajuudella

OnePlus Padin 7:5-kuvasuhteen ansiosta 11,61 tuuman näyttö tarjoaa lähes saman katselualueen kuin 12 tuuman näyttö perinteisellä 16:9 kuvasuhteella. 6,7 mm:n erittäin ohuet kehykset jättävät huikeat 88% tabletin pinta-alasta kirkkaan näytön estradiksi. Maksimitehoilla jopa 144 Hz:n virkistystaajuuden ReadFit-näytön kirjamainen käyttökokemus on optimaalinen soljuvaan mobiilipelaamiseen ja selailuun. 500 nitin huippukirkkaus mahdollistaa tabletin selailun niin sisällä kuin ulkona auringonpaisteessa.

 

Neljä kaiutinta ja Omnibearing Sound Field ‑tekniikka

One Plus Padin äänentoisto on vertaansa vailla. Tabletin neljä kaiutinta ja Dolby Atmos -tekniikka mahdollistavat rikkaamman ja luonnollisemman äänentoiston riippumatta siitä missä asennossa tablettia käytetään. Dolby Vision HDR parantaa katselua eloisalla kuvalla ja upeilla väreillä yhdessä 10-bittisen True Color -tekniikan suomalla väritarkkuudella.

 

Ultrakannettava OnePlus Pad

Tabletin tyylikkääseen muotoiluun verhottu reilusti alle sentin paksuinen runko painaa vain 552 grammaa. Hienostunut Halo Green -värinen 6,54 milliä ohut OnePlus Pad sujahtaa laukkuusi ja kulkee mukanasi päivän menoissa kevyen huomaamattomasti. Yksiosainen CNC-alumiinirunko yhdistyy saumattomasti kaarevaan 2,5D-lasiin lisäten käyttömukavuutta ja extraripauksen tyylikkyyttä. Yhteensopiva työskentelyyn OnePlus Stylon kanssa.

 

Kevyt raskassarjalainen tehotabletti

OnePlus Padin Dimensity 9000 ‑huippusirun kahdeksan suorituskykyistä, mutta energiatehokasta suoritinydintä yhdessä 8 gigan RAM-muistin kanssa tarjoavat tehokkaat puitteet pelaamiseen, moniajokäyttöön ja työskentelyyn samanaikaisesti. Tabletti pitää sisällään suuren 9 510 mAh:n akun, jonka ansiosta tabletilla on jopa 1 kuukauden valmiusaika ja voit jatkaa töitäsi siitä mihin viimeksi jäit - jopa viikkojen päästä. Erikseen myytävä 67 W:n SUPERVOOC lataa akun täyteen reilussa tunnissa.

499,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

Väri

Halo Green
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus
  • Pidennetty 3v DNA takuu