1. Tabletit ja lisälaitteet
  2. Samsung
  3. Samsung Galaxy Tab A8 WiFi
Pinkit Päivät
Samsung Galaxy Tab A8 WiFi, Gray
Samsung Galaxy Tab A8 WiFi, Gray
Samsung Galaxy Tab A8 WiFi, Gray
Samsung Galaxy Tab A8 WiFi, Gray
Samsung Galaxy Tab A8 WiFi, Gray
Samsung Galaxy Tab A8 WiFi, Gray
Samsung Galaxy Tab A8 WiFi, Gray
Samsung Galaxy Tab A8 WiFi, Gray

Samsung Galaxy Tab A8 WiFi, Gray

  • Nauti viihteestä isolla näytöllä
  • 10,5” näyttö ja Dolby Atmos -kaiuttimet
  • Tyylikäs muotoilu ja upeat värit

Samsung Galaxy Tab A8 on 6,9 mm ohut ja 508 grammaa kevyt voimanpesä. 10,5 tuuman näytöllä nautit viihteestä missä tahansa. Työskentele, uppoudu elokuvaan tai pelien maailmaan. Dolby Atmos -kaiuttimet tarjoavat leffateatterimaisen äänentoiston. Tabletissa valmius WiFi-nettiyhteydelle.

Samsung Galaxy Tab A8 upealla 10,5” näytöllä

Tyylikkäässä Samsung Galaxy Tab A8 -tabletissa on upea 10,5-tuumainen näyttö, joka tarjoaa tilaa elokuvien katseluun, videopalavereihin, etäluentoihin sekä pelaamiseen. Dolby Atmos -stereoääntä toistavat Quad-kaiuttimet tarjoavat nautinnollisen, syvän ja tasapainoisen äänentoiston.

Monipuolinen tabletti työskentelyyn ja viihteeseen

Multi-Active-Window -toiminnolla teet asioita muiden asioiden lomassa, jatkat vaikkapa leffan katsomista samalla kun selaat nettiä. Screen Recorderilla tallennat oppitunnit, luennot ja jopa pelisessiot. Jos vedät luentoa, sinut voidaan nähdä ja kuulla samalla, kun teet muistiinpanoja ja alleviivaat asioita esityksessäsi.

Tehokas kahdeksanydinsuoritin sekä pitkäkestoinen akku

Tehokas UniSOC T618 -kahdeksanydinsuoritin takaa suuren tehon ja nopeuden. Sovellukset toimivat nopeasti ja saumattomasti, pelit pyörivät nykimättä. Samsung Galaxy Tab A8:n 7040 mAh:n akussa riittää virtaa usean tunnin pelisessioihin tai sarjamaratoneille. Akun voi pikaladata erikseen myytävällä 15 W:n laturilla.

Tyylikäs tabletti koko perheelle

Samsung Kids sisältää fiksuja, hauskoja ja pedagogisia sovelluksia. Lapset eivät kohtaa sopimatonta sisältöä, eivätkä pääse käsiksi sinun sisältöösi. Voit pitää silmällä, kuinka kauan lapset käyttävät tablettia ja mitä sovelluksia he käyttävät.

Samsung Galaxy Tab A8 on turvallisesti sinun

Avaa Samsung Galaxy Tab A8 turvallisesti ja nopeasti kasvontunnistuksella. Tabletin Knox-tietoturva-alusta on integroitu jokaiseen eri kerrokseen, niin laitteisto- kuin ohjelmistotasolla. Sisältöäsi suojataan heti siitä lähtien, kun käynnistät Galaxy Tab A8 -tabletin.

99,00 €
30 pv alin hinta 179,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

Väri

Gray
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus
  • Pidennetty 3v DNA takuu