1. Tabletit ja lisälaitteet
  2. Samsung
  3. Samsung Galaxy Tab S9 FE+ 5G
Samsung Galaxy Tab S9 FE+ 5G, 128 Gt, Gray
Samsung Galaxy Tab S9 FE+ 5G, 128 Gt, Gray
Samsung Galaxy Tab S9 FE+ 5G, 128 Gt, Gray
Samsung Galaxy Tab S9 FE+ 5G, 128 Gt, Gray
Samsung Galaxy Tab S9 FE+ 5G, 128 Gt, Gray
Samsung Galaxy Tab S9 FE+ 5G, 128 Gt, Gray
Samsung Galaxy Tab S9 FE+ 5G, 128 Gt, Gray
Samsung Galaxy Tab S9 FE+ 5G, 128 Gt, Gray

Samsung Galaxy Tab S9 FE+ 5G, 128 Gt, Gray

  • Iso 12,4” näyttö valmiina kaikkeen haluamaasi
  • Mukana monipuolinen S Pen -kynä
  • Pölyn- ja vedenkestävä tabletti

Samsung Galaxy Tab S9 FE+ 5G on suunniteltu sinulle, joka haluat saada tehokkaalla tabletilla enemmän aikaa. Koe entistäkin upeampi viihde, tuo esiin luovuuttasi ja ilmaise itseäsi monipuolisemmin. Mukana älykäs ja monipuolinen S Pen -kosketusnäyttökynä.

Samsung Galaxy Tab S9 FE+ upealla 12,4 tuuman näytöllä

Eloisan kosketusherkkä 12,4 tuuman näyttö nopeilla 90 Hz:n virkistystaajuudella. Kaikki mitä Samsung Galaxy Tab S9 FE+ -tabletin näytöllä tapahtuu, tapahtuu nopeasti ja kosketukseesi välittömästi reagoiden. Nauti laadukkaasta kuvasta ja äänentoistosta. Aivan kuten leffateatterissa.

12 MP:n kameralla kuvaat huipputerävät videot 4K Ultra HD -tarkkuudella

Hoida tapaamiset ammattimaisesti ja hengaa ystäviesi kanssa videopuheluissa.12 MP:n etukamera 4K-tarkkuudella ja ultralaajakulma tuovat parhaat puolesi esiin. Automaattinen zoom, kolmen optimaalisesti suunnatun mikrofonin ja 50 % melunvaimennuksen ansiosta etäpalaverit hipovat täydellisyyttä. Nämä ominaisuudet tekevät virtuaalitreeneissä hikoilustakin mukaansatempaavaa ja inspiroivampaa. Anna siis palaa!

Pölyn- ja vedenkestävä tabletti ja S Pen -kosketusnäyttökynä

Ei huolta sadekuuroista. Samsung Galaxy Tab S9 FE+ on pölyn- ja vedenkestävä IP68-luokituksen mukaisesti. Upean näytön katselu onnistuu myös ulkoilmassa, sillä Vision Booster pitää näytön kirkkaana ja älykkäät algoritmit analysoivat ympäristön valon ja mukautuvat siihen. Myös S Pen -kosketusnäyttökynä on pölyn- ja vedenkestävä.

Tehokas suoritin ja pitkäkestoinen akku

Kaikki tämä nopean prosessorin ansiosta. Exynos 1380 tekee suoratoistosta nopeaa ja minimoi viiveen. Viihteesi on täysin hallinnassasi, missä ikinä oletkin. Tehokas 10 090 mAh:n akku huolehtii, että Galaxy Tab S9 FE+ on valmiina kaikkeen mitä haluat tehdä. 45 W:n pikalataus takaa, että jatkat vikkelästi siitä mihin jäit.

Samsung Galaxy Tab S9 FE+ on väripalettisi tai äänitysstudiosi

Onko maalaaminen ja piirtäminen juttusi? Clip Studio Paint -ohjelmalla Galaxy Tab S9 FE+ muuttuu väripaletiksi ja S Pen -siveltimeksi. Galaxy Tab S9 FE+ on oma äänitysstudiosi. Taltioi oma podcastisi upealla äänenlaadulla tai kuvaa näyttävää sisältöä ultralaajakulmalla. LumaFusionin kanssa videoiden editointi on helppoa.

Valmiina huippunopealle WiFi 6- ja 5G-yhteydelle

Samsung Galaxy Tab S9 FE+ -tabletin WiFi 6 takaa nopeat ja vakaa yhteydet. Se on ihanteellinen ratkaisu etätyöskentelyn joustavuuteen ja tehokkuuteen. Myös tiedostojen jakaminen hoituu Galaxy-laitteiden välillä tuplasti nopeammin. Lisäksi Tab S9 FE+ -mallilla pääset nauttimaan 5G-verkon nopeudesta. Tabletissa paikka fyysiselle SIM-kortille ja eSIM-valmius.

849,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

Muistin koko

Väri

Gray
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus
  • Pidennetty 3v DNA takuu