Pinkit päivät 19.-28.4. Katso tarjoukset!
  1. Älykellot ja hyvinvointi
  2. Suunto
  3. Suunto Vertical -urheilukello
Suunto Vertical -urheilukello, Black Sand
Suunto Vertical -urheilukello, Black Sand
Suunto Vertical -urheilukello, Black Sand
Suunto Vertical -urheilukello, Black Sand

Suunto Vertical -urheilukello, Black Sand

  • Akunkesto aktiivikäytössä jopa 30 päivää
  • Ulkoiluun ja harjoitteluun
  • 100 % suomalaista laatua

Suunto Vertical -urheilukello on älykellojen huippua. Suunto Verticalin ylivoimainen akunkesto ja navigointitarkkuus tekevät siitä täydellisen kumppanin korkeimpien vuorien valloittamiseen ja haastavien maastojen tutkimiseen.

Suunto Vertical -urheilukellon akunkesto aktiivikäytössä jopa 30 päivää

Ruostumattomasta teräksestä valmistetussa Suunto Vertical -urheilukellossa akku kestää jopa 30 päivää 24 h -seurannalla ja mobiili-ilmoitusten ollessa päällä. Harjoittelutilassa kaikkein tarkimmalla GPS-asetuksella älykellon yksi akullinen riittää jopa 60 tunniksi eli melkein kolmeksi päiväksi puhdasta sporttia! Aikatilassa älykello kulkee mukana jopa 60 päivää yhdellä latauksella.

Kattavat ja luotettavat karttaominaisuudet

Suunto Vertical -urheilukellossa on laajat GPS- ja navigointiominaisuudet, ja viiden navigointijärjestelmän ansiosta pysyt kartalla missä kuljetkin. Maaston korkeuskäyrät, vesialueet, reitit ja muut tärkeät kiintopisteet näkyvät kolmessa erilaisessa karttanäkymässä. Turvallisuuden takaamiseksi kaikkia navigointitoimintoja voidaan käyttää myös offline-tilassa.

Mittarit ja sensorit luovat turvaa haastavissa ympäristöissä

Retkien ehdoton luottokumppani on Suunto Vertical -urheilukello sen sisäänrakennettujen korkeusmittarin, ilmanpainemittarin ja kompassin vuoksi. Ympäristöstä saatava reaaliaikainen sääennuste ja muu informaatio helpottavat ympäristön hahmottamista ja auttavat sinua suunnittelemaan reittisi turvallisesti sekä ajoittamaan reittisi parhaimpiin auringonlaskuihin ja -nousuihin.

Harjoittelun kaveriksi Suunto Vertical -urheilukello

Päivittäinen harjoittelu saa uutta boostia Suunto Vertical -urheilukellon kanssa. Lähdes sadan urheiluohjelman avulla älykello tukee suoritustasi suosikkiurheilulajeissasi talvilajeista golfiin ja snorklaukseen. Happisaturaation- ja sykemittauksen tuella Suunto Vertical -älykello tarjoaa laajasti tietoja aktiivisuudesta, unesta ja palautumisesta. Suunto-sovelluksella hallitset urheiluharjoitustesi tietoja ja SuuntoPlus Storen latauksilla mukautat kelloasi lisäominaisuuksilla.

Suomalainen ilmastokompensoitu Suunto Vertical -urheilukello

Suomessa valmistettu 100-prosenttisesti uusiutuvalla energialla valmistettu Suunto Vertical -urheilukello on optimoitu ääriolosuhteisiin paikallista asiantuntemusta hyödyntäen. Älykello on kestävää ja laadukasta suomalaista muotoilua. Sataprosenttisesti hiilikompensoitu älykello on saatavilla suomenkielisellä käyttöliittymällä.

599,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

Väri

Black Sand
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus