Xplora X6 Play lasten kellopuhelin
Xplora X6 Play lasten kellopuhelin
Xplora X6 Play lasten kellopuhelin
Xplora X6 Play lasten kellopuhelin
Lisäksi liittymä 9,99 €/kk

Xplora X6 Play lasten kellopuhelin

  • Premium-tason kellopuhelin GPS-paikannuksella
  • Saat yhteyden ja näet lapsen sijainnin
  • Muokattavat värit, kellotaulut ja soittoäänet

Xplora X6 Play lasten kellopuhelin on premium-tason kellopuhelin lapsille. Se sisältää kaikki matkapuhelimen hyvät puolet eli saat lapseen yhteyden milloin tahansa ja näet missä lapsesi liikkuu. Kellopuhelimessa pitkäkestoinen akku, tarkka GPS-paikannus ja 5 MP:n kamera.

Xplora X6 Play -kello on lapsen ensimmäinen puhelin

Hauska, kestävä ja persoonallinen. X6 Play -kellopuhelin on nopeampi ja suorituskykyinen. Kellossa on terävämpi näyttö, enemmän tallennustilaa sekä upea kamera, jonka avulla lapsi voi taltioida muistot seikkailuista. Rannekkeilla ja kehyksillä voit luoda yli 3 400 eri väriyhdistelmää ja lisäksi voit Goplay-sovelluksella ladata kellopuhelimeen uusia kellotauluja ja soittoääniä.

Turvallinen ja helppokäyttöinen älykello lapselle

Kellon esiasennettu SIM-kortti mahdollistaa puhelut ja niiden vastaanottamisen. Voit pitää yhteyttä lapseen. Huoltajan sovelluksella määrität yhteystiedot, joiden kanssa lapsi voi olla yhteydessä. Lapsi voi itse lähettää valmiiksi asennettuja viestejä, emojeita sekä ääniviestejä – ei enää tylsiä tekstareita.

Kellopuhelimessa tarkka GPS-paikannus

GPS-paikannuksella seuraat missä lapsesi liikkuu. Huoltajan sovelluksella luot lapsellesi turva-alueet. Saat ilmoituksen, kun lapsi saapuu tai poistuu alueelta. Xplora X6 Play -kellossa on pitkäkestoinen, jopa 72 tuntia kestävä akku, joten yhdellä latauksella lapsesi voi viilettää vaikka pidemmänkin viikonlopun.

Xplora X6 Play -kello kannustaa aktiivisuuteen

Vedenkestävällä kellopuhelimella lapsesi tutustuu turvallisesti ja samalla hauskalla tavalla digitaaliseen maailmaan. Xplora X6 Play -kello toimii askelmittarina ja kannustaa lasta aktiivisuuteen ja tekee liikkumisesta entistäkin hauskempaa. Xplora-kellojen Goplay on aktiviteettiuniversumi, joka yhdistää liikunnan, viihteen sekä digitaalisen oppimisen. Mitä aktiivisempi lapsi on, sitä enemmän hän ansaitsee Xplora-kolikoita, joilla voi lunastaa hauskoja palkintoja.

Älykelloon liittymä kahdeksi vuodeksi vain 9,99 €/kk

Tilaukseen lisätään valmiiksi asennettu liittymä. Liittymän kuukausimaksu on 9,99 €/kk 24 kk:n ajan, jonka jälkeen 19,90 €/kk. Ei määräaikaa. Liittymän avausmaksu 6,90€. DNA Kelloliittymä sisältää älykellon tarvitseman yhteyden, rajattoman määrän puheluita ja viestejä kotimaassa sekä käyttöoikeuden Xplora-sovellukseen. Palvelu käynnistyy automaattisesti, kun haet laitteen noutopisteestä.

DNA:lta ostettuihin Xplora -kellopuhelimiin ei tule lisämaksuja Xploran sovelluksesta.

Tilauksen käsittely kestää tällä hetkellä 1–3 arkipäivää. Tilauskäsittelyn jälkeen saat liittymäsopimuksesta erillisen sopimustiivistelmän ja tilausvahvistuksen. Sopimuksessa noudatetaan DNA Oyj:n matkaviestinliittymien erityisehtoja ja yleisiä sopimusehtoja kuluttaja-asiakkaille.

5,53 €/kk
Yhteensä 199,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

199,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus